PR
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
аз съм от историческия.. ама като ме питаха какъв език искам и аз им казах италиански и ми казаха че не може.. нямало да се събере група....
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
пфф не е честноdiana_gk написа:В историческия нищо чудно, но май във ФЖМК най-редовно се събира. Явно имаме мн силна привързаност.
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- diana_gk
- Пишете, о, братя
Дичоу - аз не държа да уча италиански в ПР, при положение, че нивото ще е най-ниското. Аз кандидатствах с такъв изпит и нямам желание да си губя времето за една оценка. Бих избрала нещо различно за разнообразие - френски например, но се опасявам, че там всички ще са на високо ниво, а аз нямам никаква представа за какво иде реч.
П.П. Не се ли пише "почему".
П.П. Не се ли пише "почему".
hahah,сега се сещам за 1 приятел,който казваше за нас жените,че като сме чуели от някъде италиански на мига ни падали гащите...толкова еротично ни действал...хаах!
Да,за някои може и така да е,но на мен ми се струва интересен език не само заради звученето...а и си е предизвикателство да учиш нещо ново,което на всичкото отгоре ще бъде и доста полезно! 
Не е лесно!