Petkoff написа:Като поотрасна и се оформя като личност ще започна да чета, избирайки литературата, според сферата, в която съм се реализирал... засега скрипецът и щангата са всичко, което ми е необходимо.
Ти, ако досега не си пораснал, не знам.
Модератори: ники, Methuselah
Petkoff написа:Като поотрасна и се оформя като личност ще започна да чета, избирайки литературата, според сферата, в която съм се реализирал... засега скрипецът и щангата са всичко, което ми е необходимо.
Ако беше алпинизъм сигурно щях да се запиша, ама спортното катерене не ми допада толкова. Друго си е човек да отиде в планината да катери върхове, какви Стени, какви пет лева...orion_elira написа:и аз така .. но май се насочвам към катеренето най-вечеhypnosssa написа:Според мен е това,дето го практикуват на Стената....
тоест симулатор на катерене по скали
много е готино според мен и аз много се чудя между 3-4 спорта и катеренето е един от тях
абе добре звучи ама аз една стена не мога да изкача ще ходя по планинитеVaskes написа:Ако беше алпинизъм сигурно щях да се запиша, ама спортното катерене не ми допада толкова. Друго си е човек да отиде в планината да катери върхове, какви Стени, какви пет лева...orion_elira написа:и аз така .. но май се насочвам към катеренето най-вечеhypnosssa написа:Според мен е това,дето го практикуват на Стената....
много е готино според мен и аз много се чудя между 3-4 спорта и катеренето е един от тях
Като за начало по жените се катериorion_elira написа:абе добре звучи ама аз една стена не мога да изкача ще ходя по планинитеVaskes написа:Ако беше алпинизъм сигурно щях да се запиша, ама спортното катерене не ми допада толкова. Друго си е човек да отиде в планината да катери върхове, какви Стени, какви пет лева...orion_elira написа:и аз така .. но май се насочвам към катеренето най-вечеhypnosssa написа:Според мен е това,дето го практикуват на Стената....
много е готино според мен и аз много се чудя между 3-4 спорта и катеренето е един от тях![]()
почва се от основата
С времето и по върхове ще започнеш да се катеришVaskes написа:Ако беше алпинизъм сигурно щях да се запиша, ама спортното катерене не ми допада толкова. Друго си е човек да отиде в планината да катери върхове, какви Стени, какви пет лева...orion_elira написа:и аз така .. но май се насочвам към катеренето най-вечеhypnosssa написа:Според мен е това,дето го практикуват на Стената....
Е то и алпинизъм да беше, едва ли щяха да ни юрнат да качваме Матерхорн :Р Кончето или Трионите звучи добре като за начало, пък накрая може да качваме Коминитеorion_elira написа:абе добре звучи ама аз една стена не мога да изкача ще ходя по планинитеVaskes написа:Ако беше алпинизъм сигурно щях да се запиша, ама спортното катерене не ми допада толкова. Друго си е човек да отиде в планината да катери върхове, какви Стени, какви пет лева...orion_elira написа:и аз така .. но май се насочвам към катеренето най-вечеhypnosssa написа:Според мен е това,дето го практикуват на Стената....
много е готино според мен и аз много се чудя между 3-4 спорта и катеренето е един от тях![]()
почва се от основата
абе това мн ми се иска.. ама не ми се купува ракета...Vaskes написа:Пиши тенис като мене, пак ще сме в Борисовата
трябва да си помисляdamien написа:една посредствено хубава ракета струва около 60-70 лв, ама инвестицията си заслужаваorion_elira написа:абе това мн ми се иска.. ама не ми се купува ракета...Vaskes написа:Пиши тенис като мене, пак ще сме в Борисовата