БАЛ за Стопанския факултет
Модератор: Boromir
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
Lunichka, как се казва тя? А знаеш ли в коя паралелка е? Иначе относно училището-според мен(пристрастна съм) във Варна то е едно от най-добрите, ако не и най-доброто. Общо взето повечето ученици се реализират доста успешно и силно се надявам това да продължи и занапред, и училището да запази традициите си да дава качествена подготовка.
Еми айде повлечи крак и бодни некой пикBKA написа:korpusito написа: Малко се засегнах колегите не те интересуват така ли![]()
![]()
![]()
ами гледай сега колега....колегите...интересуват ме, ама те може и да почакат за 1 октомври....докато виж колежките са друго нещо...чак до тогава да не познавам колежките ми е доста турдно![]()
айде да си направим галериика деееееее
Здравейте колеги! С гордост ще споделя, че ще се обучавам 4 години в Стопанския Факултет на СУ-то. Аз съм с английски език.
Записах се и всичко ми е тип-топ, като изключим обаче, че в момента си нямам гадже и отбор.
Ако има колежка между 21 и 22 години, която ще съвместява следването в първи курс с манекенство... нека ми пише на лични. Ако е по-млада... нека не си прави труда, щото това ще значи, че е влезнала раничко, това ще значи, че е умна, а това ще значи, че е грозна.
За отбора - играл съм като ляв и десен бек в гимназията ми в Ямбол, ако има момчета, които считат, че имат футболни качества и биха могли да спомогнат... "Стопанският" да мачка другите факултети - нека кажат. Аз ще организирам всичко...
Записах се и всичко ми е тип-топ, като изключим обаче, че в момента си нямам гадже и отбор.
Ако има колежка между 21 и 22 години, която ще съвместява следването в първи курс с манекенство... нека ми пише на лични. Ако е по-млада... нека не си прави труда, щото това ще значи, че е влезнала раничко, това ще значи, че е умна, а това ще значи, че е грозна.
За отбора - играл съм като ляв и десен бек в гимназията ми в Ямбол, ако има момчета, които считат, че имат футболни качества и биха могли да спомогнат... "Стопанският" да мачка другите факултети - нека кажат. Аз ще организирам всичко...
Повече такива като тебе да има ентусиастиPetkoff написа:Здравейте колеги! С гордост ще споделя, че ще се обучавам 4 години в Стопанския Факултет на СУ-то. Аз съм с английски език.
Радвам се, че те разсмях, но нали се сещаш, че това не значи, че ще тръгнем от първи октомври !? Доколкото разбирам си още "зелена", което предполага, че не си очарователна... щом си влязла от раз в СУ-то. Това обаче не значи, че не можем да си станем много близки приятели и да ти се оплаквам - що ку*вите от НБУ-то не ми връзват, ..... им... 
Корпъсито, какъв ентусиаст, бе човече!? Ритай ти 3 години в Ямболска гимназия на асфалто-глинен терен... и изкарай цял срок само с ожулено коляно и сцепена скула - нормално е да го докарвам на самочувствие, нали се сещаш!? Нямам линейна скорост, но ритам силно и плюя точно... познавам един маркуч от общината, който ще го вземем за централен защитник, ако умееш да боравиш с коженото кълбо и намериш още 8 човека... може да потренираме преди октомври

Корпъсито, какъв ентусиаст, бе човече!? Ритай ти 3 години в Ямболска гимназия на асфалто-глинен терен... и изкарай цял срок само с ожулено коляно и сцепена скула - нормално е да го докарвам на самочувствие, нали се сещаш!? Нямам линейна скорост, но ритам силно и плюя точно... познавам един маркуч от общината, който ще го вземем за централен защитник, ако умееш да боравиш с коженото кълбо и намериш още 8 човека... може да потренираме преди октомври
мали колко много хора с френски, аз пък искам да се запозная с някой колега с анг. искам да питам знаете ли какви спортове има. иначе аз съм писала испански, поради липсата на руски. честно казано се притеснявам малко как ще се приспособя
но се надявам да стане бързо
ще ми е мн приятно да се запозная с някой колега или колежка във форума 
liq написа:мали колко много хора с френски, аз пък искам да се запозная с някой колега с анг. искам да питам знаете ли какви спортове има. иначе аз съм писала испански, поради липсата на руски. честно казано се притеснявам малко как ще се приспособяно се надявам да стане бързо
Аз ще ти помогна с приспособяването
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от BKA на 15 Авг 2007, 21:50, променено общо 1 път.
Аз праснах инглиш втори език ма не знам дали има смисъл да продължавам да уча тоз език....BKA написа:liq написа:мали колко много хора с френски, аз пък искам да се запозная с някой колега с анг. искам да питам знаете ли какви спортове има. иначе аз съм писала испански, поради липсата на руски. честно казано се притеснявам малко как ще се приспособяно се надявам да стане бързо
Аз ще ти помогна с приспособяванетои аз съм писал френски...ама щото само тоя език не го знам
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.