НБУ ПОДИГРАВКА !!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
MAILLISS
В началото бе словото

НБУ ПОДИГРАВКА !!

Мнение от MAILLISS »

Значи на първо класиране не ми достигна 1 точка за Икономика.Мислех си че на второ ще ме приемат 100% но уви НЕ.Всички специалноти които съм писал ги няма в класирането ?!?! Вече 2-ри ден звъня и никой.. да не е паднала бомба в този университет та няма жив човек през weekend-a ?
Чуствам се прецакан не защото не са ме приели, а защото от ~600 точки не ми достига 1 ако не ми достигаха 50-60 ще кажа ОК малко съм изкарал
но това си е подигравка ! няма да се запиша курсист За какво да ме преметнат накрая на годината че не ми достига някой кредит (с моя късмет той ще е само 1 ) и да ме изритат. Ако не ме приемат на 3-то класиране няма да се запиша (според мен няма начин и на 8-мо класиране да ме приемат защото нито една от спец. които съм писал я няма в 2-рото класиране ) => изгарям . Тези дни четох всякакви алтернативи ... Колеж "ДЕЛТА" -този колеж го няма в сайта на МОН като удобрен за какво да се запиша там като след 2 години дипломата ще мога да я използвам само като ветрило. Не искам да се местя от София като не стане тази година явно другата ще се пробвам пак. В УНСС просто се ус..ха с този прием .. имам 4,50 на ЕПИ и не съм приет а няма и да съм приет 99% като ги гледам другите който са спали с учебниците през целия си престой в гимназията и пак са вън(5,60 - 5,90 на изпита) .. какъв е моя шанс Щели да останат свободни места - къде в Чепинси
?? От къде се извадиха толкова много кандидати за този НБУ след като имам 3 оценки от топ и винаги има ~ 80% под моя резултат (кажете ми как да не съм бесен) Какво е това безумно класране в което 75% от спец. ги няма ? ? ? ? ?
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

1. НБУ нямат ли форум?! :roll:

2. Можеш да запишеш Делта и на 2рата година се местиш в НБУ като бял негър.

3. НБУ нямат ли форум?!

П.П. Късмет с класиранията :D
Последно промяна от summer на 12 Авг 2007, 20:46, променено общо 1 път.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

нямат
Ibiza DJ
MAILLISS
В началото бе словото

Мнение от MAILLISS »

НБУ нямат форум, а пък и четох че доста хора от тук се отказват от местата си в НБУ :roll: и реших да се обърна към тях за да ми изяснят тези въпросчета . През weekend-a са първите дни за записване след класиране така че не е възможно да няма никой. КАК МОЖЕ ДА ПРИЕМАТ ЛИЦА ЗАВЪРШИЛИ ЕДИН НЕЛЕГИТИМЕН КОЛЕЖ ???
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Питай за всеки случай пак, но моята информация, че Делтата и НБУ имат връзки и прехвърлянето е възможно.

П.п. знам, че нямат форум, но забравих. :oops:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Явно си от пичовете щом колеж "Делта" ти е второ желание....а че не си приет у Нбу си е съвсем нормално то там не зимат секи :lol: :lol: :lol: :lol:
MAILLISS
В началото бе словото

Мнение от MAILLISS »

Ами да искам да уча там .Мога да си го позволя и не се срамувам от това че не съм приет като съм обяснил по горе причината.Не налагам никому моето мнение че частното образование е по качествено (както е по целия свят) :wink: Дори и да не ме приемат тази година следващата пак че опитам ТАМ !
Petkoff
В началото бе словото

Мнение от Petkoff »

Аре да не иронизираш така, без да си информиран, става ли!? Цялата ми зала учи в "Делта", а те не е като да са прости. Здрави духове в здрави тела... Момчета, които блъскат 80-килограмови дъмбели... си взимат изпитите по юридичекса политология... като стой, та гледай. Аман от пишман разбирачи - чули, недочули и коментират. "Делта" отдавна не е само сладолед...

Ясно е, че разликата между СУ и "Делта" е голяма, но това не значи, че трябва да се отнасяме с неуважение към другите. Първото нещо, на което фитнесът те учи е толерантност към всекиго... по всяко време... навсякъде... Второто нещо е - да не мешаш анаболен стероид с кока-кола, ама това няма значение...

Паце, успех в НБУ-то, брат ;-)

;-)
MAILLISS
В началото бе словото

Мнение от MAILLISS »

На теб не ти е добре от тези хапчета момче :shock: :shock: смени ги преди да е станало късно . За какво питам аз за какво ми отговаряш ти ?!!!
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Petkoff написа:Аре да не иронизираш така, без да си информиран, става ли!? Цялата ми зала учи в "Делта", а те не е като да са прости. Здрави духове в здрави тела... Момчета, които блъскат 80-килограмови дъмбели... си взимат изпитите по юридичекса политология... като стой, та гледай. Аман от пишман разбирачи - чули, недочули и коментират. "Делта" отдавна не е само сладолед...

Ясно е, че разликата между СУ и "Делта" е голяма, но това не значи, че трябва да се отнасяме с неуважение към другите. Първото нещо, на което фитнесът те учи е толерантност към всекиго... по всяко време... навсякъде... Второто нещо е - да не мешаш анаболен стероид с кока-кола, ама това няма значение...

Паце, успех в НБУ-то, брат ;-)

;-)
Нож в гърба получИ :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Може би е по-добре да се успокоиш и утре да им се обадиш. Предполагам, че може да има някаква грешка евентуално, или просто да си записал все специалности, които са адски желани.
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

пък аз знам че няма свободни места за някои специалности за 2ро и поради този факт тези специалности липсват от 2ро класиране. Трябва да се отбележи че са все хубави ако не и най-хубавите в НБУ.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Темата можете да продължите тук:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 88&start=0
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”