Tя ни чете лекциите по историческа (всъщност по-правилно би звучало, че Събев преподава по нейния предмет, но по знания Събев управлява просто. Не казвам, че Ковачева не знае, но тя няма подход към студентите, да ни ги представи по достъпен начин, за разлика от Събев), а той беше на упражнения. Абе, важното е,че тя е на настроения :Р При нас този изпит си беше писмен и не вярвам въобще да му променят формата някогаgalkataa написа:10X Nattefrost!!!А Мира Ковачева по какво предава, че е толкова страшна...или и тя е по предмета на Събев и не съм разбрала...и как така зависи кой проверява...Аз сякаш разбрах че тоя изпит ще е устен по Hist.L-cs...или не е...?
Английска Филология
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Аз случих на някаква спаружена баба, клоято говореше адски тихо, адски завлачено, някакви диапозитиви показваше, които май нямаха връзка с темата.... накрая искаше да задържи дечицата, че не си била издиктувала всичко.Nattefrost написа:E, не е баш скука. И Шурбанов, и Панчева са страхотни преподаватели. Те (поне малко) компенсират материала. Пък и ще изучавате Милтън, какво по-хубаво от това?Лорд Носферату написа:Да, литературата беше изключително "интересна", но тази година ме чака Романтизмът... скууууккаааааа
Латинският е... приятен и интересен език... по-сложен и от немския, обаче
Аз пак съм си нарочил една вампирска книжка за екстенсив риидинг
Абе имаше някакъв -изъм, може вече и да съм объркал думата. Но си знам, че трети курс ще видя зор... Ти го мина, ама аз....Nattefrost написа:Какъв е пък този трансцендентализъм дето ще ви мъчат с него??? Ние такова животно нямахме. Е, присъстваше само като тема по American Culture and Society, аз се набутах да правя презентация за това прекрасно течение, ама как само я направих..Лорд Носферату написа:Historical-a е трудно, но трансцедентализма е по-зле.![]()
Nattefrost написа:При нас този изпит си беше писмен и не вярвам въобще да му променят формата някогаgalkataa написа:Аз сякаш разбрах че тоя изпит ще е устен по Hist.L-cs...или не е...?
На мен друго ми разправяше на една такава лекция
Щял да бъде устен... ах ти! Искаш отсега да почна валерианчетата! Ах ти
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Не, беше по романтизъмNattefrost написа:Tази баба на която си случил със сигурност не ви е била по Ренесанс![]()
Кога съм казвала, че изпита по историческа е устен???![]()
![]()
Кой знае за какво съм си мислила докато си ме питал
Ми бях дошъл на една лекция и с голям кеф ти разглеждах хендаутите и много се радвах на предмета и казах, че не е толкова страшен.
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
Първо, благодаря за комплиментаЛорд Носферату написа:Не, беше по романтизъмNattefrost написа:Tази баба на която си случил със сигурност не ви е била по Ренесанс![]()
Кога съм казвала, че изпита по историческа е устен???![]()
![]()
Кой знае за какво съм си мислила докато си ме питал
Ренесансът е по-готин и от нашата литература.
Ми бях дошъл на една лекция и с голям кеф ти разглеждах хендаутите и много се радвах на предмета и казах, че не е толкова страшен.И ти реши да ми попариш радостта и каза, че е устен изпит по граматика... зла си ти, злааа
![]()
Ама такова нещо да кажа, не е възможно просто.
Бтв, аз щях да ходя на повишителен по историческа, ама реших да не се навирам между шамарите, че може да уцеля лош момент
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Аз имам някои оценки, които биха могли да бъдат по-високи, ама могат и по-ниски да са, та хайде не.Nattefrost написа:Ми досега не ми се е налагало, ама като знам с кого си имам работа, реших и аз веднъж да взема мъдро решение.
А кой знае докато съм ти го казвала това какви прилепчета или праисторически екземпляри си ми рисувал, много съм знаела за какво иде реч![]()
![]()
Или съм творял невероятния Ouchmaster 10 000
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър