Молбата - декларация за общежитие
Модератор: Boromir
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
еми, имаш нямаш такова е положението.по-нататък ще пратя и сестрата да провери какво може да се направи.второкурсници ме уверяват че всичко е наред и че дори не си спомнят дали попълват тези полета.иначе и за мен ще е кошмар ако изтърва общежитието-цяло лято събирам пари за да се спасявам сама през годината, а с квартира заминават за максимум 3 месеца.пък и имам бал:(
ама щом ми каза че е наред би трябвало да е.казали и че стигало че съм писала адреса си и че общежитията се класирали само по бал, т.е. от другите градове не сме с предимство.
ама щом ми каза че е наред би трябвало да е.казали и че стигало че съм писала адреса си и че общежитията се класирали само по бал, т.е. от другите градове не сме с предимство.
- DevilFighter
- В началото бе словото
- Music_Addict
- В началото бе словото
Аз забравих да кажа, че тия дни звънях на телефоните за контакти със СБО (02/862 29 16 и 02/963 42 38 ), за да питам дали ще ми приемат декларацията и дали ще участва в класацията за общежития, ако няма декларирано обстоятелство на 2 стр. (т.е. това за жилището в София), и жената доста се затрудни да ми отговори. Каза, че не знае дали ще ми я приемат, и че се нядява, че тези, които преглеждат молбите, ще счетат липсата на оградено обстоятелство като техническа грешка и ще ми се обадят, за да се уточним. Но само каза "надявам се", т.е. няма никаква гаранция, че като видят, че нищо не съм оградила там, ще се обадят. (Кой ще тръгне да звъни на всички, на които не са им изрядни молбите?!? Според мен, никой.). Затова каза, че според нея е най-добре в началото на септември, когато пристигнат всички молби при тях, да отида на място (в блок 42 ли беше) и да помоля да ми коригират молбата. Е, не ми го каза така директно, но това й беше идеята. Така мисля да направя и аз - в началото на септември да отида там, да си кажа каква е работата, те би трябвало да са си подредили молбите по някакъв начин и да е възможно да намерят моята, за да си я коригирам. Ако не, поне ще си кажа имената, факултетен номер или нещо си, и ще ги помоля да имат предвид грешката ми. Да ме запишат там някъде, или не знам, но ще отида 100%. Не мога просто така да си стоя и да се надявам, че ми приемат молбата, при условие, че й липсва нещо, дето се оказва, че е толкова важно. Затова съветвам и всички, които са допуснали моята грешка да не оградят онова от 2 стр., да отидат в началото на септември там в тоя блок 42 мисля, че беше, и да си оправят нещата, за да не се окажем на улицата после. Дано там поне са нормални хора и ни разберат!