Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
според мен не могата да те спрат
просто всеки сам преценява възможностите си.
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Няма сила, има техника
Базата за стрелба с лък обаче до колкото знам е на кака си в айде няма да казвам какво, та незнам дали ще ти се разкарва.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Новите спортни дисциплини в СУ: Ломене на камъни, чистене на леща/фасул/бамя, тъкачество, кола маска, бънджи+кола маска, курбан, линч и самолинчуване, хаотичен шах, управление на презокеански лайнер, цепене на дърва, сондаж, бой с камшици, тиролско-нестинарски фюжън танци, стрелба с фунийки, бикоборство/овцеборство/юрдекоботство.
Мъгла над Русе

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- PluSHeNa PanDA
- В началото бе словото
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
заинтересувах се живо от комбинацията бънджи+кола маска. Дай да видя анотацията на дисциплината 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
кой повика кой почука
- Драскач
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Хм... Реклама ли си правиш (крайно ненужна, тъй като си си оставила снимката <връзка към нея> в една друга тема, което изображение, вярвам, е генерирало много <качествено и количествено> положителна обратна връзка)hypnosssa написа:А аз дали ще мога да се запиша на стрелбата с лък като съм 50кила 1.60м ...
А инак много бих се радвал на повече ентусиасти за стрелбата с лък - Елате повече ...

не знам за рекламата...може на някои снимката ми да е подействала добре на отделителната система,вкусове всякакви
Интересувах се от стрелбата,защото ми е интересно и никога не съм пробвала подобно нещо,но пък ако физически не ставам,няма смисъл да се пробвам изобщо
ама не знам,едно време вдигах 30 от лежанка на серийка...може пък и да съм достатъчно силна знае ли човек
Интересувах се от стрелбата,защото ми е интересно и никога не съм пробвала подобно нещо,но пък ако физически не ставам,няма смисъл да се пробвам изобщо
ама не знам,едно време вдигах 30 от лежанка на серийка...може пък и да съм достатъчно силна знае ли човек
На мен никак не ми харесваш визуално, но щом правиш серийки с 30 от лежанка - може и да си допаднем. Аре утре да направим фитнесче, нещо... втръснали са ми клишетата като кафета и кинцета, а и гълтат много пари. Утре, 8:30 пред Gym - носи си впито трико и гуменки, та да се разблъскаме здраво. После ше те черпя един протеино-стероиден морковен шейк. 
По темата - как сме с материала за боеспособен футболен тим?

По темата - как сме с материала за боеспособен футболен тим?