Редовно или задочно
Модератор: Boromir
CasuaL помисли и от гледна точка на това кое ти е по-удобно като път и т.н. а ако мислиш че нямаш шансове за по-напред в СУ май Свищов е по-добрия вариант. Тва си е само мое мнение де помисли си но гледай да не изпуснеш сроковете! Също виж и кое ти е по сърце.
Мен ме приеха и в ЮЗУ и в ПУ ама в Сф ми е мн по-удобно и ето ме тук
По-добре да си черната овца, отколкото да си просто овца!!!
По принцип в Сф ми е по-удобно, що се касае до път и т.н. Като се замисля обаче за перспективите след завършването, май специалността в СА е по-добрата ...browneyez написа:CasuaL помисли и от гледна точка на това кое ти е по-удобно като път и т.н. а ако мислиш че нямаш шансове за по-напред в СУ май Свищов е по-добрия вариант. Тва си е само мое мнение де помисли си но гледай да не изпуснеш сроковете! Също виж и кое ти е по сърце.
п.п Мерси за мнението
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
korpusito написа:Има нещо верно ти убаво ше четеш там квоте требе,ма друго си е да чуеш кво ше ти говорят даскалитеuktc написа:Абе това задочното е все едно да не учиш изобщо, разликата е че ти дават диплома. Обаче като не си стъпвал е уни-то, смятай колко ще има покритие тая диплома...![]()
![]()
Така е! Но все пак това е география,а не математика например. Дори учителката ми по география, която е завършила СУ, ми каза, че география-задочно е по-добре, защото няма нещо, което да не мога да науча сама.
ГГФ и доц. Пенин!!! 
-
borislava_
- В началото бе словото
ахахаха. направо ще ме скъсате от смях - аз познавам много по-успели хора, които са учили задочно, отколкото обратното... само диплома.. забавно, забавно
. истинското студентство - да висиш на пиянските купони. и кой е казал, че не се вясваш във факултета?? поне като не знаете не пишете глупости, защото само обърквате хората.
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Кво им е лошото на пиянските купони ли?! Са ще ви обясня, само гледайте! Тия пиянски купони носят тъжната, но така желана слава на тъпото студентстване! Среднистите си мислят, че като завършат 12 клас и животът ще ги приеме с широко отворени обятия - сори милички, хич не е така! Със завършването на училището се сбогувате с всичко мило и драго, с всичко до вчера невинно! Щото за ВУЗа трябва повече от хъс, желание, талант, амбиция, знания - това сме го обсъждали много пъти.
Кво им е лошото на пиянските купони? Обърнете поглед към така прехвалвания Студентски град! Ако "обществото", което кръстосва нощем улиците и баровете му, ще определя моето бъдеще - със същата тая пиянска, замаяна крачка - "плюя" на това бъдеще! Честно ви казвам! Щото ми писна от мухльовци, които някак си успяват да станат студенти, и вече горди, че ще могат необезпокоявани да дойдат в Софията и да правят мизериите - я на лекциите, я извън тях, дуят гордо гърдите си! За кво?
Това ли е привличащото в редовното студентство?! Това е ЕДНА от причините да избера задочното - за пореден път! Писна ми да срещам болни погледи, пропити от самочувствие, без покритие! Писна ми, наистина!
Не сте добре, ако си мислите, че диплома от СУ ще вземете без да учите! Или че задочното е по-лесно от редовното - въобще не е! Това е съзнателен избор, моля - уважавайте го, без да го подценявате! Задочниците не са великомъченици, но не заслужават такова пренебрежение! Може би понякога не получават нужното внимание, но и часовете там са по-малко, а усилията, които се хвърлят (понякога и на вятъра) - повече! Не можете да коментирате нещо, за което САМО сте слушали - в повечето случаи небивалици! Лесно е да препредаваш слуховете, нали? Но е повече удобно - така си намираш и извинения
Редовното студенство също е привличащо, но за тези, които все още имат подкрепа зад гърба си. Останалите са изправени пред дилемата как по дяволите да учат (за което имат огромно желание), като в същото време се опитват да си изкарват прехраната по някакъв начин! Щото животът не е никак розов, особено за талантливите..... никой такъв не е прокопсал приживе... така че стига сте дрънкали измишльотини кой вид студентство е по-добър! Направете избора за себе си (правилно) и оставете останалите сами да решават кое ще им свърши по-добра работа!
Пиянските купони водят до едно нещо - бавно, но сигурно пристрастяване - към търтейството! Който се е засилил натам още преди да си е взел и пръвия изпит - успех!!!
Писна ми да приравряват пиянските истории с редовното студентство или безграничния мързел и мисълта, че може би ще минеш метър - със задочното обучение.....!
Кво им е лошото на пиянските купони? Обърнете поглед към така прехвалвания Студентски град! Ако "обществото", което кръстосва нощем улиците и баровете му, ще определя моето бъдеще - със същата тая пиянска, замаяна крачка - "плюя" на това бъдеще! Честно ви казвам! Щото ми писна от мухльовци, които някак си успяват да станат студенти, и вече горди, че ще могат необезпокоявани да дойдат в Софията и да правят мизериите - я на лекциите, я извън тях, дуят гордо гърдите си! За кво?
Това ли е привличащото в редовното студентство?! Това е ЕДНА от причините да избера задочното - за пореден път! Писна ми да срещам болни погледи, пропити от самочувствие, без покритие! Писна ми, наистина!
Не сте добре, ако си мислите, че диплома от СУ ще вземете без да учите! Или че задочното е по-лесно от редовното - въобще не е! Това е съзнателен избор, моля - уважавайте го, без да го подценявате! Задочниците не са великомъченици, но не заслужават такова пренебрежение! Може би понякога не получават нужното внимание, но и часовете там са по-малко, а усилията, които се хвърлят (понякога и на вятъра) - повече! Не можете да коментирате нещо, за което САМО сте слушали - в повечето случаи небивалици! Лесно е да препредаваш слуховете, нали? Но е повече удобно - така си намираш и извинения
Редовното студенство също е привличащо, но за тези, които все още имат подкрепа зад гърба си. Останалите са изправени пред дилемата как по дяволите да учат (за което имат огромно желание), като в същото време се опитват да си изкарват прехраната по някакъв начин! Щото животът не е никак розов, особено за талантливите..... никой такъв не е прокопсал приживе... така че стига сте дрънкали измишльотини кой вид студентство е по-добър! Направете избора за себе си (правилно) и оставете останалите сами да решават кое ще им свърши по-добра работа!
Пиянските купони водят до едно нещо - бавно, но сигурно пристрастяване - към търтейството! Който се е засилил натам още преди да си е взел и пръвия изпит - успех!!!
Писна ми да приравряват пиянските истории с редовното студентство или безграничния мързел и мисълта, че може би ще минеш метър - със задочното обучение.....!
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"