Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
damien написа:сигурна ли си, че вече няма сайт на ЮФ
понеже повечето факултети знам че са си направили...
Знам, че ЮФ май е единтвеният, който няма още. Ако бъркам, още по - добре, ще ни се спести работа Но мисля, че си нямат, а винаги един такъв в наличност си е бонус
damien написа:сигурна ли си, че вече няма сайт на ЮФ
понеже повечето факултети знам че са си направили...
Знам, че ЮФ май е единтвеният, който няма още. Ако бъркам, още по - добре, ще ни се спести работа Но мисля, че си нямат, а винаги един такъв в наличност си е бонус
Здравейте юначета! Не съм влизала във форума и сега се регистрирах, но честито на всички юристи! Добавете ме в списъка на 13 група! Казвам се Мая и съм от Бургас! Успех на всички и се надявам, че всички ще сме задружни покрай следването!
Дени: Идеята е добра, но явно вече някой се е сетил преди нас. Колкото до форум - според мен обмяната на информация в майл-група ще е по-целесъобразна.
maiski_ti: Добре дошла, Мая! И аз съм от Бургас и явно ще сме в една група...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Спомням си ,че като се записвах посредата на листа,който беше разчертан на групи, имаше и една голяма черта посредата...може би това са потоците,честно казано не ме вълнува и чак толкова точно къде съм
kosjo написа:И аз като гледам ще съм правист...2 група ,но не знам кой поток...
ами те са по 8 групи във всеки поток...ако са ти казали 2-ра( а не 10-та) предполагам че си 1-ви
Разбира се, че е 2ра група, 1ви поток. Никой няма да си играе да му казва, че е 2ра група, а тя всъщност е 10та, ама е 2ра във 2ри поток. 1ви поток си!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."