Уктц на 5 стинки те напрайха...нямазначение написа:Бахти, разбирам спамерско-долнопробен хумор, ама това вече преминава всякакви граници.uktc написа:В студентски град ще се намери кой да го свърши това вместо теб...Aspata написа:ще да си съдера дупцето
Кое е по-важно:университета или специалността?
Модератор: Boromir
- avantgardistka
- В началото бе словото
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
- avantgardistka
- В началото бе словото
На прима виста се сещам за фармация (само в МУ) и индология (само в СУ)korpusito написа:Kато например ???avantgardistka написа:Специалността е по-важна от университета, но за съжаление някои специалности ги има само в един университет в БГ
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Saint Augustine
Това положение най-често се случва по силата на нещата и ако изпаднеш в него, честно казано, хич не е приятно.[/quote]
извинения, извинения...ако знаеш какво искаш, ще знаеш и как да го постигнеш, тия "неща" са само извинения да кажеш , че нямаш воля! за себе си ще кажа, че ако не ме бяха приели по по първо или втото желание в СУ, щях да уча в друг университет.
извинения, извинения...ако знаеш какво искаш, ще знаеш и как да го постигнеш, тия "неща" са само извинения да кажеш , че нямаш воля! за себе си ще кажа, че ако не ме бяха приели по по първо или втото желание в СУ, щях да уча в друг университет.
it is a hard life so live it well!
- avantgardistka
- В началото бе словото
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Колкото и абсурдно да звучи-в България да загърбиш някоя много желана специалност за друга,за сметка на университета доста често е правилното решение.Днес можеш да учиш МО във Варненския свободен,Югозападния и не знам още къде.Аз като гледам познатите ми,дето тази година влизат в ПУ-то и се кефят,че са влезли макроикономика("бе не знам к'во е тва,ама е елитно")или стопанско управление-е,и к'во?Аз бих предпочел да потърпя една година,ако не ме приемат в някой сериозен(за нашенските стандарти)уни,вместо да се ядосвам после.
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Не съм стояла пред такава дилема.
Избирам специалности в един и същ
обсег, все хуманитарни, които са най
добре застъпени в СУ. Приела съм, че
за тях СУ е най-добрият в БГ, но винаги
съм се ядосвала, че в чужбина има
хиляда пъти по-добри университети и се
чудя защо нашите не черпят опит, а
тъпчем на едно място от сто години.
Не уча навън, защото това не ми е възможно,
имам семейство тук.
Избирам специалности в един и същ
обсег, все хуманитарни, които са най
добре застъпени в СУ. Приела съм, че
за тях СУ е най-добрият в БГ, но винаги
съм се ядосвала, че в чужбина има
хиляда пъти по-добри университети и се
чудя защо нашите не черпят опит, а
тъпчем на едно място от сто години.
Не уча навън, защото това не ми е възможно,
имам семейство тук.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Хаха, като го прочета това за волята ми се досира.mantut написа:Това положение най-често се случва по силата на нещата и ако изпаднеш в него, честно казано, хич не е приятно.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"