Какъв спорт смятате да запишете?!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Longbow »

Vaskes написа:
Methuselah написа:Az mislq da napravq edna strelba s lyk.
Абе и мене много ме изкушава, ама сигурно се стреля с някакви измислени модерни лъкове, а аз искам да стрелям с лонгбоу! :wink:
You called? ;-)

Айде на партийка за стрелбата с лък - както се сещате, доста ми е мерак ;-)

А и нямам предразсъдъци и с абсолютен и неподправен кеф (е, и при практическа възможност) бих се записал на случаен тип танци, катерене, айкидо (2 години опит там ;-) ) и „Спиртни дисциплини“...

И покерчето ме влече в тексастия си вариант...
Като гледам - много мераклии и голямо „спортуване“ ще падне, ама какво да се прави - щом се налага - ще поддържаме и телата си...
Изображение
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

а мога ли да си запиша някакъв спорт и отделно да си ходя на фитнес безплатно???????
jexjex
В началото бе словото

Мнение от jexjex »

аз си мисля за тенис. хем спортно, хем аристократично 8)
Правист. 13-та група. 41А.
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

задължителен брой спортове няма. Имз специалности, които не са задължени да спортуват. Това не пречи да го правят. Вижте си учебния план. Можете да записвате колкото искате спортове, стига да има места. Оценка се пише само на първия спорт, същото важи и за кредитите
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
ellli
В началото бе словото

Мнение от ellli »

В нашия учебен план (право) не пише спорт (нито език).. Това означава ли, че не са задължителни??
Изображение
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

monique, eдин въпрос. Ако в програмата на специалността ми няма задължителен спорт, както е при информатиката, а аз се запиша някъде, тази оценка влияе ли на общия ми успех, който е за общежития и стипендии?
кой повика кой почука
Драскач

hubata написа:а мога ли да си запиша някакъв спорт и отделно да си ходя на фитнес безплатно???????
:?:
Аватар
kosjo
В началото бе словото

Мнение от kosjo »

И аз ще съм благодарен ако някой обясни какво точно представлява този "фитнес",къде се намира и колко пъти на седмица може да се ползва.Аз от повече от година ходя ,но доколкото знам в София,само в Студентски има фитнес на приемливи цени(другото е над 80 кинта,особенно в центърО)
кой повика кой почука
Драскач

стига ве 80 кинта , аз тука ходя за по 25лв на месец неограничен брой.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

hubata написа:стига ве 80 кинта , аз тука ходя за по 25лв на месец неограничен брой.
И аз дагоеа...ама ходих преди....сега просто градя шкембе посредством много бири, ракя и прасета на мезета....
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

crescent, аз също съм информатика и миналата година тренирах катерене. Оценката ми влезе в изчисляването на успеха за стипендия, но не знам как стои въпросът за общежитие, защото не ползвам такова. Има факултети, които не вземат тази оценка под внимание, така другите с подобни въпроси да питат в канцеларията си. За информатиката спортът не е задължителен и оценката се взема за изчисляване на успех за стипендия. За другите специалности във ФМИ в началото на годината на таблото пред 209А изнасят едни белевки коя специалност по учебен план колко време трябва да ходи на спорт. Също важно нещо е, че студентите първи курс имат право на стипендия втория семестър въз основа на успеха си от първия, но през останалите години успехът се изчислява на годишна база. Обърнете внимание, че ФМИ няма заверки, но изисква оценка за семестър. Оценката за стипендията по спорт е годишна, т.е няма да ви вземат 2 пъти спорта, а само веднъж
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
Аватар
Aspata
В началото бе словото

Мнение от Aspata »

kosjo хахаха как 80 кинта ?! Я се вземи в ръце! В центъра са мах 40 като се включват и разни екстри към тази цена.... с ги се падат 12 посещения на месц мисля ако не и повече и пак казвам това е в центъра и си води от скъпите!
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

monique, благодаря за изчерпателния отговор :D
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

За нищо.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

А аз дали ще мога да се запиша на стрелбата с лък като съм 50кила 1.60м ...в смисъл там нали трябва мноого сила,пък аз ако я нямам,но имам мерак,дали ще ми позволят или ще трябва нещо друго да избера?
ИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”