Ще видиш колко е хубаво в ИФ.melestorm написа:Ужас, според мен няма да го искаш...Orenda написа:ами аз записах минало и съвремие 2-ро желание след правото, а на предварителния по история имам 5.75, та идеята ми е ако се издъня много на литературата догодина да се прехвърля от МСЮЕ в право... дали би било възможно при добър успех...?
Къде сте се прехвърлили и с какъв успех ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Ama hepten!feichka написа:Ще видиш колко е хубаво в ИФ.melestorm написа:Ужас, според мен няма да го искаш...Orenda написа:ами аз записах минало и съвремие 2-ро желание след правото, а на предварителния по история имам 5.75, та идеята ми е ако се издъня много на литературата догодина да се прехвърля от МСЮЕ в право... дали би било възможно при добър успех...?А и ако случиш на готини колеги като моите - хептен няма да искаш да мърдаш.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Здравейте искам да попитам тези от Вас, които са се прехвърлили предни години от специалност право- задочно в право-редовно какъв бал им е бил необходимм. Тъй като това, което съм чувала е че ти трябва поне 5.5.
А също така освен студентска книжка някакви др документи трябват ли !?
Благодаря предварително
А също така освен студентска книжка някакви др документи трябват ли !?
Благодаря предварително
"Вярвам в слънцето, дори когато не свети.
Вярвам в любовта, дори когато не е проявена.
Вярвам в Бог дори когато мълчи"
Вярвам в любовта, дори когато не е проявена.
Вярвам в Бог дори когато мълчи"
А моят въпрос е относно прехвърлянето в Японистика,появяват ли се изобщо някакви свободни места за прехвърляне в тази специалност(в същия факултет),защото ъсм чувала ,че понякога няма свободни места. Мисълта ми е,ако човек изкара висок успех,към 5.80-90 филологията която е влязъл има ли някаква сигурност в преместването му Японистика. И другото което искам да попитам е дали след втори курс пак можеш да пробваш да се преместиш и ако е така от първи курс ли се почва пак?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Можеш да се прехвърлиш в японистика без проблем. Всяка година имаме поне трима прехвърлили се, които са извън редовната бройка на приетите. Най-много се прехвърлят от английска филология и педагогика, но има и от другите филологии в ЦИЕК. Какъв е точно алгоритъмът не знам, но без съмнение е възможно и реално. 
Искам да попитам ако запиша Етнология ще мога ли след успешно завършена 1ва година да се прехвърля близката до нея специалност Културология.. Но да не губя цяла година, а да се явя на приравнителни.. Достатъчно близки ли са 2те специалности и може ли да стане това или трябва само по успех без приравнителни и със загубата на 1на година..?
Make What you Want
Say What you Want
Write What you Want
Be Whatever you Want
Say What you Want
Write What you Want
Be Whatever you Want
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
при положение,че двете специалности са в различни факултети едва ли са толкова еднакви,че да можеш да се прехвърлиш направо във втори курсThaalyya написа:Искам да попитам ако запиша Етнология ще мога ли след успешно завършена 1ва година да се прехвърля близката до нея специалност Културология.. Но да не губя цяла година, а да се явя на приравнителни.. Достатъчно близки ли са 2те специалности и може ли да стане това или трябва само по успех без приравнителни и със загубата на 1на година..?

добре значи сега тея документи,които ни трябват / справка за положение кандидат-студентски изпити и за успеха от 1вата година/ от факултета си ли ги зимаме ?? и друго което искам да питам ? начи понеже срока е от 20ти до 30ти това какво ще ре4е -4е тогава трябва да поискаме да ни ги издадат тея справки и съответно да подадем молби или тея справки преди срока могат да се издадат и ве4е между 20ти и 30ти да подадеме молбата?? ?

You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime