БАЛ за Стопанския факултет

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

Мнение от Hide_in_Rainbow »

Ами аз се чудех дали немски дали испански,защото съм се занимавала и с немски,но нещо този език не ми е много на сърце.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Е да, и аз в даскало съм учил немски ама то беше преди две години и съм позабравил бая ;) Ти квартира или общежитие? Аз квартира...
Аватар
Drakar
В началото бе словото

Мнение от Drakar »

Аз сложих за втори език немски, учил съм го в училище 5 години и знам около стотина думи. За още толкова време в унито ще ги направим 200 8)
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

Ами подадох документи за общежитие,пък ще видим какво ще стане.Сега ще говоря с разни приятели дали искат да се комбинираме за квартира,така че все още нямам идея къде ще живея.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Das ist gut, ist das nicht? ;) Така ли беше структурата, имат ли и те там таг куесчънс ? ;)
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

Оо за немски не питай мене,на курсовете,на които ходих,с една мацка голямо шоу си правихме.Е вярно научих някои неща,но съм ги позабравила вече.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Абе то за втория език ще ни мешат ли с други специалности? ;)
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

die deutsche Sprache ist die Wonne auf der Erde, wahr? 8)
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

На мен ми е интересно дали ще ни делят на потоци и групи, защото в Икономика с английски сме около 60-70 души и не знам колко е нормално да е голяма една група.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Дано ни делят, иначе ще е лудница...
Ха, или примерно Счетоводство в УНСС, където бях приет... 180 парчета, представям си го това в една зала.
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

Предвид големината на стаите в стопанския предполагам, че ще ни делят, ама от друга страна повече колеги-по-голяма веселба.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Но пък е доказано, че ако една група е по-голяма от 15 души, не се работи ефективно. Не че някой се съобразява с това ;)
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

О 100% е така, в големите групи не се върши много работа, но в крайна сметка при студентството ученето е най-вече по време на сесията. Не е като в училище, където даскалите се мъчат да ти го налеят в главата още в час.
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Те пък както са се скъсали да наливат... После искат високи заплати ама нямааа :)
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

М не знам, ама моите доста се стараеха и си гледаха съвестно работата. Това го казвам с ръка на сърцето, даже понякога до гуша ми е идвало от тяхната съвест.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”