Свободен факултет?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Свободен факултет?
От сума ти време се чува нещо за тоя факултет, ама така странно се чува, защото сякаш никой нищо не знае, пък няма и сайт (което наистина за университета е нормално). Та въпросчето ми е съществува ли такова нещо в феноменалния свят или е само в уни-митологията; ако съществува къде е в пространството (и протяжното, и интернет); и как е там, ако някой има впечатления, като оценка на дисциплини/преподаватели/колеги? Питам щото, ако част от работите, дето се чуват са верни, то туй е голяма керия, нали? Пък, кажете и за някакви други курсчета или подобни към унито, свободни естествено, дето имате впечатления от тях, ако ви се разправя.
-
Гост
Няма такова нещо все още, но не знам какво точно имаш предвид?!Последните 2-3 години имаше идея да се открива не свободен, а приложен факултет(за приложни науки-нещо като микс от математика, физика, химия, биология и т.н.), но много от факултетиет не го одобриха и гласуваха против и така и не се прие тази идея!!!Не знам в момента дали някой продължава да дерзае по въпроса!
-
iiccoo
Пробвай един съвет от мен.Изтрий си от Favorites линка към форума влез си напиши ник и парола и тогава го вкарай пак във Favorites и трябва да стане.А има и друг вариант на проблема ти.има някои антивирусни , които ти трият cookies и така не ти се запазва информацията къде си влизал и къде си регнат и трябва да пишеш всеки път.stone написа:Хм, гостът съм аз - докога ще продължава да ме изхвъля като се логна, не знам!?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз знамNikcho написа:Хайде пак да се върнем на това нещо!!! Една моя състудентка, от по-малък курс от мен, каза, че паралелно със социалната педагогика учи и в свободният факултет към СУ.....Но не съм я виждал скоро и немога да разбера подробности за тоя факултет!?!?!Някой да знае нещо???

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)