Относно НБУ....
Модератор: Boromir
- Viara
- От дъжд на вятър
- Специалност: Етнология
- Курс: втори
Някой може ли да ми каже?Viara написа:Имам един въпрос,към по-запознатите.
Днес,в една дискусия с познати и не толкова познати хора,чух,че кандидатващ,ако не бъде приет в нито едно класиране,пак би могъл да влезе в университета,като заплати нужната сума,учи някакви курсове по специалността,която желае,и след приключването на годината с диплома,достатъчно висока,би могъл да се прехвърли веднага втори курс по специалността и да си продължи. А не отново да кара кандидат-студенски изпити...
Извинявам се за лошото обяснение![]()
Някой да каже нещо по въпроса?
- la_cazadora
- Драскач
Няма да искам пари, а съответното качество на услугите.korpusito написа:Не разбрах мноо как точно ше искаш пари от тях![]()
![]()
Viara, най-добре е да звъннеш в университета или да им зададеш въпрос в графата "On-line консултиране".
http://www.nbu.bg/index.php?l=1273
- la_cazadora
- Драскач
- Enzo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е приятно ми е тогава, колегаucbwear написа:Enzo написа:И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв
И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?
И аз съм Б1 и кво, ся иам 12 кредита вече, така ли

Pelé good; Maradona better; George Best!
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Viara написа:Някой може ли да ми каже?Viara написа:Имам един въпрос,към по-запознатите.
Днес,в една дискусия с познати и не толкова познати хора,чух,че кандидатващ,ако не бъде приет в нито едно класиране,пак би могъл да влезе в университета,като заплати нужната сума,учи някакви курсове по специалността,която желае,и след приключването на годината с диплома,достатъчно висока,би могъл да се прехвърли веднага втори курс по специалността и да си продължи. А не отново да кара кандидат-студенски изпити...
Извинявам се за лошото обяснение![]()
Някой да каже нещо по въпроса?
Пари никой няма да ти отаже, така че дерзай:) Особено пък в НБУ. Но ако ще плащаш, гледай да е някоя читава специалност, защото каквото и да се говори, там все пак такива има
Лъкът прошепва на стрелата, преди да я пусне: "Твоята свобода е моя!"
Първо: Честито на всички новоприети студенти в НБУ!
Второ:
Приятно ми е, колеги и колежки - и аз съм Масови комуникации
:):)
На мен студентска книжка също не дадоха- предполагам, че това ще се случи на първи октомври или директора на програмата като ни прати е- мейли с часа и залата, в която ще се събираме специалността, ще ни даде повече инфо относно книжката и всичко останало- незнам дали повечето сте си сформирали часовия график на лекциите на място, но на мен лично директорът пропусна да ми спомене за тази ми привилегия, та днес ходих да си я доуточнявам. Ако работите или ще пътувате- отидете най-скоро, когато можете, защото групите се запълват със скоростта на светлината и има вероятност да ви сложат в група, чието провеждане на лекция е до 9 вечерта, както можеше да се получи и при мен самата.
П.П. От доста време не бях влизала във форума и сега като се зачетох в коментарите оставам приятно изненадана, че има страшно много привърженици на НБУ, което няма как да не ме радва! Университета е супер- студентите в него също. Познавам много от тях и оплаквания от база и преподаватели няма, което ме кара да се чувствам още по- добре, че избрах точно в този уни да уча
:):)
Второ:
Е приятно ми е тогава, колега Ми не са ми давали нищоucbwear написа:Enzo написа:И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв
И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?
Приятно ми е, колеги и колежки - и аз съм Масови комуникации
На мен студентска книжка също не дадоха- предполагам, че това ще се случи на първи октомври или директора на програмата като ни прати е- мейли с часа и залата, в която ще се събираме специалността, ще ни даде повече инфо относно книжката и всичко останало- незнам дали повечето сте си сформирали часовия график на лекциите на място, но на мен лично директорът пропусна да ми спомене за тази ми привилегия, та днес ходих да си я доуточнявам. Ако работите или ще пътувате- отидете най-скоро, когато можете, защото групите се запълват със скоростта на светлината и има вероятност да ви сложат в група, чието провеждане на лекция е до 9 вечерта, както можеше да се получи и при мен самата.
П.П. От доста време не бях влизала във форума и сега като се зачетох в коментарите оставам приятно изненадана, че има страшно много привърженици на НБУ, което няма как да не ме радва! Университета е супер- студентите в него също. Познавам много от тях и оплаквания от база и преподаватели няма, което ме кара да се чувствам още по- добре, че избрах точно в този уни да уча
Най-красивите неща се разкриват пред очите ни чак,когато ги затворим!
- Enzo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
освен колега си ми и адашКрасимир! написа:Дайте по скайп да измислим някъв начин да контактуваме ... и аз съм там - Администрация и Управление... Добавяйте ме скайп : commercial.bg и ще правим общи чатове и т.н. може и форум да си направим

Pelé good; Maradona better; George Best!