Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Някакво анонимно интернет творение... Малко лигаво, но казва всичко, което бих имал за казване по тематиката
Снощи се прибрах безчувствен. Седнах на леглото, усмихнах се, защото те има. После се разплаках, защото няма да те имам. Проумяваш ли какво направи с мен? Едва ли? Взе най-крехките ми чувства, най-милите, отнесе ги в рая, а после от там с трясък аз ги хвърлих в краката ти. Но ти не ги видя. А можеше ли въобще?! И те ще си останат там до теб, около теб, но недокоснати. Не вярвай на думи! Обичам те... не се казва. Обича се с очи, с ръце и с всяка малка част от цялото ти същество. Моля те, не се разсмивай с глас. Аз се научих да обичам и плача, защото съм жив, защото ти ме направи такъв. Любовта не боли. Никога. Това е всичко, което ще запомниш от мен. Помни, Любовта не боли! Не си обичал, щом си страдал и не са те обичали, щом си го позволил. И краят е това: Един човек на тази планета снощи плака, защото обича. Едно момче искаше щастие за теб, колкото само любовта може да те направи. А тя е навсякъде! Ти просто още не я познаваш. Когато някой отскубне сърцето ти, отнесе го в рая и после от там го разбие в земята, а ти все още обичаш и си щастлив - тогава ще ме разбереш. А дотогава не казвай " Обичам те ". Обичам те най-истински, но го казвам за последен път!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ами да, та нали истинската любов означава да се откажеш от любимия си въпреки болката и да искаш той да е щастлив и мисълта че той е щастлив да те успокоява и тебе
както се казва ако обичаш истински, пусни любовта си да отлети
Парадоксално, но съвсем истинско!
Ако обичаш истински ще минеш през Ада и пак ще оцелееш и пак ще обичаш същия човек по свой си начин въпреки всичко , което се е случило
Ако обичаш истински ще минеш през Ада и пак ще оцелееш и пак ще обичаш същия човек по свой си начин въпреки всичко , което се е случило
Като птичка в небесата 
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Бе нека са щастливи децатаMERCES_LETIFER написа:tamerlan, хубаво е...
Само че никой от другарчетата-съфорумчета, дето са тоооолкова безметежно щастливи и споделено влюбени, няма да го разбере...
Все повече се убеждавам, че само ние с тебе обичаме по подобен начин

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"