пу за мен девойчетатаFTF написа:или директно на мен да ми ги праща
Правистите - тук
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
kandidat-pravist
- В началото бе словото
скайп и мейл
Raya_Alexandra, радвам се, че въпреки редките ми посещения във форума не си пропуснала да ме споменеш, като изброяваш групите
та аз нямам проблем да си напиша скайпа - alexander88877 - и мейла - a_lekov@abv.bg - въпреки че вие тука гледам си се познавате сякаш долу-горе, ама надявам се и мен ще ме приемете в групичката си 
- lord_catharsis
- В началото бе словото
...
skype - lord_catharsis1
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Смянам, че идеята със скайповете е мн добра, вече мисля, че дори функционира
)) Аз обаче имам и още едно предложение, което съм убедена, че досега е споменавано, но не знам дали е мислено сериозно в/у него 
То е за сайт на ЮФ - не мислите ли че е добра идея да си създадем такъв - сайт и форум, на който ще можем да си публикуваме важни събития, информация и подобни, идея приличаща на идеята за скайпа, но все пак в 3 часа през нощта едва ли ще има някой в скайп, за да ти каже какво знае, докато във един форум ще можеш да намериш всичко по всяко време. Един път ще помогнем ние, после на нас ще ни се помогне
Ако намирате идеята за хубава може да се измисли нещо - ако сред нас има човек, който иска да се занимава с направата на сайта, ще се съберат някакви мин пари, примерно 1лв, за да се плати домейна, и да се направи такъв. Ако ли не, може да се намери и човек, който да го направи.
Аз исках просто да дам идеята - виждала съм лично как функционира такъв сайт на определен факултет и знам че е от голяма полза - точно както този форум по време на кандидат - студентската кампания, така може да си имаме и форум за повреме на ученето
Вие решете, идеята от мен
))
То е за сайт на ЮФ - не мислите ли че е добра идея да си създадем такъв - сайт и форум, на който ще можем да си публикуваме важни събития, информация и подобни, идея приличаща на идеята за скайпа, но все пак в 3 часа през нощта едва ли ще има някой в скайп, за да ти каже какво знае, докато във един форум ще можеш да намериш всичко по всяко време. Един път ще помогнем ние, после на нас ще ни се помогне
Ако намирате идеята за хубава може да се измисли нещо - ако сред нас има човек, който иска да се занимава с направата на сайта, ще се съберат някакви мин пари, примерно 1лв, за да се плати домейна, и да се направи такъв. Ако ли не, може да се намери и човек, който да го направи.
Аз исках просто да дам идеята - виждала съм лично как функционира такъв сайт на определен факултет и знам че е от голяма полза - точно както този форум по време на кандидат - студентската кампания, така може да си имаме и форум за повреме на ученето
Love, life, meaning ...
OVER
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"