Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Екипът на Кандидатстудентския Информационен Център желае успех на всички кандидатстуденти!
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!
N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
soul assassin написа:Аз съм етнология първа година и съм много доволен. Едно на ръка, че се учат супер яки работи, второ, че като цяло специалността не е много натоварена и дава възможност да се занимава човек и с нещо друго. Сега тая сесия се събират малко повече изпити, но то навсякъде е така. На мен си ми беше първо желание и за това съм си много доволен, лошото е, че не се отпускат много места(за момчета едва 5!) и влизането е малко по-тегаво и с по-малко от петица трудно. Успех и не се колебай за етнологията въобще, ако ти се наложи да избираш
Ами дано да си прав! Аз сега съм приет с 3-то желание Етнология, а 4-тото беше Културология. Много се колебаех между двете ама свърши вече - изтървах си културулогията.
Честно казано въобще незнам какво е това чудо и какво точно ще уча и дали ще ми хареса...но ако не ме приемат с 1-во и 2-ро желание на Второ класиране, влизам с 3-то - Етнология.
Здравейте етнолози! Това е моя късмет на 2-ро класиране! Има ли още колебаещи се дали да запишат и някой да се включи в подкрепа на етнологията или социалните дейности, която е по-предното ми желание, но и аз не знам защо (ако някой знае да ми пише! )
Дайте своя глас за /против етнологията!
Благодаря на всички, които има какво да кажат!
ми аз съм приета с история засега,но се чудя дали да пусна на трето класиране за етнология,от която ме дели малко вие как мислите,кое е по-добре?че нещо се двоумя и не мога да реша
Хайде, колеги, всички ли са на море?! А на нас яйце ни се пече...
Давайте по и около темата, хвърлете трохичка поне... И честит празник и наздраве! Днес е наистина хубав ден!
оо колеги сега я намерих тая темичка е минаха изпитите и първо класиране аз си влезох етнология и съм мн щастлива.. перф специалност е според мен.. и макар че съм неуспял правист съм доволна и на това , даже много cRaZyDeViL с теб какво стана . какво си влязъл?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
cRaZyDeViL написа:Ами дано да си прав! Аз сега съм приет с 3-то желание Етнология, а 4-тото беше Културология. Много се колебаех между двете ама свърши вече - изтървах си културулогията.
Честно казано въобще незнам какво е това чудо и какво точно ще уча и дали ще ми хареса...но ако не ме приемат с 1-во и 2-ро желание на Второ класиране, влизам с 3-то - Етнология.
За мен лично етнологията е мн по добра от културологията, няма за какво да съжаляваш.. стискам палци за първите ти две специалностти, ако не стане ще сме колеги :)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
soul assassin написа:Аз съм етнология първа година и съм много доволен. Едно на ръка, че се учат супер яки работи, второ, че като цяло специалността не е много натоварена и дава възможност да се занимава човек и с нещо друго. Сега тая сесия се събират малко повече изпити, но то навсякъде е така. На мен си ми беше първо желание и за това съм си много доволен, лошото е, че не се отпускат много места(за момчета едва 5!) и влизането е малко по-тегаво и с по-малко от петица трудно. Успех и не се колебай за етнологията въобще, ако ти се наложи да избираш
да питам какво представлява лятната практика, че ми е мн интересно
Ivette написа:по темата не е писано от миналата година виж датите ...
хаха ужас.. не съм свикнала с тея форуми вобще не съм се сетила да гл дата