Етнология и Културология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
ksk'06 info
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ksk'06 info »

Екипът на Кандидатстудентския Информационен Център желае успех на всички кандидатстуденти! :)
Ще се радваме да Ви бъдем от полза с информацията и усмивките, с които разполагаме! А вече ни има и on-line!

:walk: :wav:

N.B.: Препоръчваме на кандидатстудентите, желаещи да се обръщат към нас on-line, това да става на посочения e-mail адрес или чрез ICQ поради огромния обем на теми и мнения във форума на Университета!
СУ "Св. Климент Охридски"
Кандидатстудентски Информационен Център
адрес: София, бул. "Цар Освободител" 15, Северно крило, ет.1
тел.: 02/9308380, 02/8467429
e-mail: ksk_2006@abv.bg
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

soul assassin написа:Аз съм етнология първа година и съм много доволен. Едно на ръка, че се учат супер яки работи, второ, че като цяло специалността не е много натоварена и дава възможност да се занимава човек и с нещо друго. Сега тая сесия се събират малко повече изпити, но то навсякъде е така. На мен си ми беше първо желание и за това съм си много доволен, лошото е, че не се отпускат много места(за момчета едва 5!) и влизането е малко по-тегаво и с по-малко от петица трудно. Успех и не се колебай за етнологията въобще, ако ти се наложи да избираш :wink:
Ами дано да си прав! Аз сега съм приет с 3-то желание Етнология, а 4-тото беше Културология. Много се колебаех между двете ама свърши вече - изтървах си културулогията.
Честно казано въобще незнам какво е това чудо и какво точно ще уча и дали ще ми хареса...но ако не ме приемат с 1-во и 2-ро желание на Второ класиране, влизам с 3-то - Етнология.
Imagination is more important than knowledge
melisa
В началото бе словото

Мнение от melisa »

Здравейте етнолози! Това е моя късмет на 2-ро класиране! Има ли още колебаещи се дали да запишат и някой да се включи в подкрепа на етнологията или социалните дейности, която е по-предното ми желание, но и аз не знам защо (ако някой знае да ми пише! :lol: )
:roll:
Дайте своя глас за :wink: /против етнологията!
Благодаря на всички, които има какво да кажат! :)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

ми аз съм приета с история засега,но се чудя дали да пусна на трето класиране за етнология,от която ме дели малко :? вие как мислите,кое е по-добре?че нещо се двоумя и не мога да реша :roll:
melisa
В началото бе словото

Мнение от melisa »

Хайде, колеги, всички ли са на море?! А на нас яйце ни се пече... :lol:
Давайте по и около темата, хвърлете трохичка поне... :cry: И честит празник и наздраве! Днес е наистина хубав ден! :D
melisa
В началото бе словото

Мнение от melisa »

Мира, сестрице, нищо друго не ни остава освен да ходим да се почерпим, пък утре ще му мислим :wink:
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

оо колеги сега я намерих тая темичка :) е минаха изпитите и първо класиране аз си влезох етнология и съм мн щастлива.. перф специалност е според мен.. и макар че съм неуспял правист :D :D съм доволна и на това , даже много :lol: cRaZyDeViL с теб какво стана . какво си влязъл?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

cRaZyDeViL написа:Ами дано да си прав! Аз сега съм приет с 3-то желание Етнология, а 4-тото беше Културология. Много се колебаех между двете ама свърши вече - изтървах си културулогията.
Честно казано въобще незнам какво е това чудо и какво точно ще уча и дали ще ми хареса...но ако не ме приемат с 1-во и 2-ро желание на Второ класиране, влизам с 3-то - Етнология.
За мен лично етнологията е мн по добра от културологията, няма за какво да съжаляваш.. стискам палци за първите ти две специалностти, ако не стане ще сме колеги :):)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

soul assassin написа:Аз съм етнология първа година и съм много доволен. Едно на ръка, че се учат супер яки работи, второ, че като цяло специалността не е много натоварена и дава възможност да се занимава човек и с нещо друго. Сега тая сесия се събират малко повече изпити, но то навсякъде е така. На мен си ми беше първо желание и за това съм си много доволен, лошото е, че не се отпускат много места(за момчета едва 5!) и влизането е малко по-тегаво и с по-малко от петица трудно. Успех и не се колебай за етнологията въобще, ако ти се наложи да избираш :wink:
да питам какво представлява лятната практика, че ми е мн интересно :)
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

по темата не е писано от миналата година :wink: виж датите ...
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Ivette написа:по темата не е писано от миналата година :wink: виж датите ...
хаха ужас.. не съм свикнала с тея форуми :lol: :lol: :lol: вобще не съм се сетила да гл дата :lol: :lol: :lol:
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

orion_elira написа:
Ivette написа:по темата не е писано от миналата година :wink: виж датите ...
хаха ужас.. не съм свикнала с тея форуми :lol: :lol: :lol: вобще не съм се сетила да гл дата :lol: :lol: :lol:
Случва се и на най-добрите :lol:
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”