Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
В Ректората, спортния отдел. Намира се на първия етаж, близо до асансьорите за нагоре към централното крило, май беше стая 112. Та отпред има списък с различните спортове и за кой къде трябва да се отиде за записване.Дени написа:А къде точно мога да видя къде да се запиша за всеки от спортовете, в Ректората ли или ?Don Horhe написа:За какво да плащам? Спорта е безплатен, иначе нямаше да бъде задължителен.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Само недейте да задавате на лелката въпроси
Питам я аз кога започва срока за записване, и след дълга лекция как спорта е много важен, как не трябва да се пренебрегва, след като ми препоръча да се запиша на джудо няколко пъти, въпреки че аз любезно й казах, че искам катерене, след провлачено описание на спортните лагери и в общи линии спомени от доброто старо време, чак тогава ми каза това, което ме интересуваше. Така че отиваш, виждаш бързо каквото те интересува и беж с 200 да не те хване за слушател.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

-
кой повика кой почука
- Драскач
- hotch_potch
- В началото бе словото
- hotch_potch
- В началото бе словото
И сигурно ще се млатим с фигурите и дъските за шахБавария написа:защо още не е ваведен така популярния
шахбокс
Последно промяна от hotch_potch на 11 Авг 2007, 13:41, променено общо 1 път.
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хехехе, ще го имам впредвидDon Horhe написа:Само недейте да задавате на лелката въпросиПитам я аз кога започва срока за записване, и след дълга лекция как спорта е много важен, как не трябва да се пренебрегва, след като ми препоръча да се запиша на джудо няколко пъти, въпреки че аз любезно й казах, че искам катерене, след провлачено описание на спортните лагери и в общи линии спомени от доброто старо време, чак тогава ми каза това, което ме интересуваше. Така че отиваш, виждаш бързо каквото те интересува и беж с 200 да не те хване за слушател.
Love, life, meaning ...
OVER
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
хм, как бяха правилата - 4 партии шах и 3 рунда боксhotch_potch написа:И сигурно ще се млатим с фигурите и дъските за шахБавария написа:защо още не е ваведен така популярния
шахбоксАма то не ни трябва нова дисциплина, че да го правим
побед апри нок аут или мат
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Тениса е само за хора с умения в спортаДени написа:Хехехе, ще го имам впредвидDon Horhe написа:Само недейте да задавате на лелката въпросиПитам я аз кога започва срока за записване, и след дълга лекция как спорта е много важен, как не трябва да се пренебрегва, след като ми препоръча да се запиша на джудо няколко пъти, въпреки че аз любезно й казах, че искам катерене, след провлачено описание на спортните лагери и в общи линии спомени от доброто старо време, чак тогава ми каза това, което ме интересуваше. Така че отиваш, виждаш бързо каквото те интересува и беж с 200 да не те хване за слушател.
))) Иначе, и аз мисля, че искам катерене, макар да се колебая м/у него и тенис на корт