Културология?
Модератор: Boromir
-
momchil todorov
- В началото бе словото
Тази програма вече не е актуална - тя беше за миналата година. За вас е направена нова, но не съм сигурен точно каква е, защото я пазят в строга тайна. Знам само, че Етика, Естетика, История на философията, Обща социология и двата вида Древни култури стават избираеми, но с какво ще ги заменят, за мен е пълна енигма.
Относно езика - задължителен е само един и само той влиза в общата оценка! Но, който желае може да изучава и десет, но аз не виждам смисъл в това, защото едва ли ще научите нещо. Знам единствено, че преподавателката по немски е много строга и държи на предмета си, но другите езици са пълна трагедия (както повечето неща в специалността, според мен).
Както вече казах, на мен специалността и обучението не ми харесват. Не искам, обаче, да ангажирам никой с мнението си - на вас може да ви харесат нещата, които на мен не. А и, за да ви дам конкретни отговори, ми задавайте конкретни въпроси, защото иначе няма смисъл да ви затрупвам с излишна информация.
Относно езика - задължителен е само един и само той влиза в общата оценка! Но, който желае може да изучава и десет, но аз не виждам смисъл в това, защото едва ли ще научите нещо. Знам единствено, че преподавателката по немски е много строга и държи на предмета си, но другите езици са пълна трагедия (както повечето неща в специалността, според мен).
Както вече казах, на мен специалността и обучението не ми харесват. Не искам, обаче, да ангажирам никой с мнението си - на вас може да ви харесат нещата, които на мен не. А и, за да ви дам конкретни отговори, ми задавайте конкретни въпроси, защото иначе няма смисъл да ви затрупвам с излишна информация.
momchil todorov написа: Относно езика - задължителен е само един и само той влиза в общата оценка! Но, който желае може да изучава и десет, но аз не виждам смисъл в това, защото едва ли ще научите нещо. Знам единствено, че преподавателката по немски е много строга и държи на предмета си, но другите езици са пълна трагедия (както повечето неща в специалността, според мен).
Какво негативно изказване
А що се отнася до езика, колкото и да е некадърен преподавателя, аз ако имам желание и мотивация ще се го науча
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
momchil todorov
- В началото бе словото
mariah, какво му е негативното на мнението? Пак повтарям, това е лично мое становище и не ангажирам никой с него? Като мине първият семестър ще се радвам да чуя и ти какво мислиш. Наистина се надявам да ти хареса! Но това няма как да стане при сегашната ситуация.
За практиките мога да кажа, че има такива. След първи курс има практика по История на българската култура (Тракология) в Югоизточна България и в Турция. На нея, преподавателката взима само отличници, но ако няма такива ще вземе и други, по нейна преценка
За практиките мога да кажа, че има такива. След първи курс има практика по История на българската култура (Тракология) в Югоизточна България и в Турция. На нея, преподавателката взима само отличници, но ако няма такива ще вземе и други, по нейна преценка
-
momchil todorov
- В началото бе словото
Вижте, ако имате въпроси, пишете ми на имейла (todorov.momchil@gmail.com)! Вие ме питахте и аз ви казах какво мисля. Но това си е само мое мнение. А вие започнахте да спекулирате с него. Аз съм застанал с името си и мога да понеса отговорност за думите си, а това, че аз не харесвам специалността и преподаването, не означава, че и на вас няма да ви хареса. А и кой съм аз да ви казвам какво да запишете и какво не?! Щом сте стигнали до тук значи сте дораснали сами да решавате какво ще правите с живота си. Ще се радвам да чуя мненията ви след първия семестър.
Желая ви успех и дано очакванията ви се изпълнят!
Желая ви успех и дано очакванията ви се изпълнят!