Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- явор
- Летописец Виртуоз
А по-добре ли е да те излъжат, че те обичат, за да те използват, и после да кажат, че не те обичат всъщност...
Или да ти кажат, че не са влюбени в теб и не могат да бъдат чисти приятели с човек, който е влюбен в тях, защото нямало да е същото и т.н...
Я се успокойте малко... приятелството е нещо много ценно, така че се радвайте на него!
Или да ти кажат, че не са влюбени в теб и не могат да бъдат чисти приятели с човек, който е влюбен в тях, защото нямало да е същото и т.н...
Я се успокойте малко... приятелството е нещо много ценно, така че се радвайте на него!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Да, ама е трудно ако единият е имал други идеи.
Пък и под фразата "просто приятели" не винаги се крие желание за приятелство, а по-скоро означава "не ми се обяснявай, не желая да те виждам повече, защото ще ми е досадно и гузно всеки път когато те погледна"
Пък и под фразата "просто приятели" не винаги се крие желание за приятелство, а по-скоро означава "не ми се обяснявай, не желая да те виждам повече, защото ще ми е досадно и гузно всеки път когато те погледна"
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
То е ясно, че повечето пъти това значи, просто част от играта. Като смс-те от томболи - "съжалявам, но не печелите нищо. Опитайте пак"MZ4 написа:Да, ама е трудно ако единият е имал други идеи.![]()
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Любовта е по-силна от всичко... както се пееше в една песен.
Както и да е, отговорът ми на въпроса е ДА, само че не точно в най-подходящия човек. Не че нещо й има на момата, даже напротив, голяма сладурана е, кофтито е, че аз след няколко седмици ставам на 20 а тя преди около 2 месеца стана на 15
Както и да е, отговорът ми на въпроса е ДА, само че не точно в най-подходящия човек. Не че нещо й има на момата, даже напротив, голяма сладурана е, кофтито е, че аз след няколко седмици ставам на 20 а тя преди около 2 месеца стана на 15
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Е ти го каза ... за любовта няма граници.Don Horhe написа:Любовта е по-силна от всичко... както се пееше в една песен.
Тя като стане на 17,ти ще си на 22 -няма да се усеща разликата
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ще звучи малко смешно историята.Пък и знам ли кой приятел чете тоя форум...MZ4 написа:Пиши си, дългите обяснения почти никой не ги четеHeyGod написа:Ако трябва да обясня моята ситуация,ще изпиша 1 страница,ще ви отегча и повече няма да ми четете мненията и ще ги прескачате(май имаше тема за това).
Pick your moment and make the right play...