Китаистика

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
hotch_potch
В началото бе словото

Мнение от hotch_potch »

Ей такива ентусиасти ме плашат. Остава и да правим поход всеки ден от Студентски :lol:

Нямам нищо против вървенето де :P
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Никой не е казал че прехода трябва да почва от Студентски град...
Аватар
martin_kolev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от martin_kolev »

хехе определено не трябва да се прави такъв преход, правил съм и си е доста изморително :? и така и трябва - да обсъдим най-добрите варианти до ЦИЕК. Аз лично пътувам с колелото когато мога и е много удобно. Младост до центъра за 30мин... доста по-бързо от автобус, безплатно и малко спорт не е зле 8)
Аватар
hotch_potch
В началото бе словото

Мнение от hotch_potch »

Никой не е казал че прехода трябва да почва от Студентски град...
Е, аз само се пошегувах :?

А иначе за колелото - мечтая си за това. За съжаление и с равновесието явно имам проблем или поне с ориентацията, защото все се блъскам в бордюра до 2 минути. Та карането на колело ми е като детска неосъществена мечта. Все повече се амбицирам да отида на летището и да се уча там. Добра идея ми даде :twisted:

Бтв на 13-ти ли ще се видим или по-рано? На мен ми харесва идеята за елемента на изненадата, но все пак съм ужасно любопитна :) Някакви мнения или нещо такова?
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Ами принципно на 13ти от 8:30 започва уводният курс но нищо не ни пречи да си спретнем една среща преди това да се запознаем, да пием по бира - две - пет :)
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
martin_kolev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от martin_kolev »

Може да е на 12-ти или на 10-ти. Няма да идвам с колело, че с тези проверки за алкохол :lol:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Don Horhe написа:Ами принципно на 13ти от 8:30 започва уводният курс но нищо не ни пречи да си спретнем една среща преди това да се запознаем, да пием по бира - две - пет :)
А ние почваме на 3-ти ... май ще сме първите почнали семестъра. :?
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Блазя ти... нямам търпение да започнем и ние.

А за срещата, на мен ми е все тая, когато кажете - тогава :)
Изображение
Аватар
martin_kolev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от martin_kolev »

E, до тогава има немалко време, така че все ще измислим нещо. Мен няма да ме има 7-8 дни, но ме пишете в списъка :lol: как ще пропусна 8)
Аватар
hotch_potch
В началото бе словото

Мнение от hotch_potch »

И аз нямам търпение. Радвам се, че няма да почнем Октомври, защото сигурно дотогава щях да съм полудяла напълно. ЦИЕК е страхотна сграда и очаквам страхотни колеги :wink: (това да ми го напомните като почна да страдам за вкъщи като истинско дете на югоизтока)

Дано да се включат повече хора и да се съберем по-голямата част. Щом започваме на 13-ти, хайде един-два дни преди това да се срещнем. Засега сме трима значи.

Хайде хора, идвайте във форума :!:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

ЦИЕК може да е хубава, но когато бях да се записвам с мен беше една приятелка приета японистика. Та тя когато беше вътре в канцеларията беше видяла някаква мишка, сууупер сладка по нейни думи :P
Изображение
Аватар
hotch_potch
В началото бе словото

Мнение от hotch_potch »

Хаха чак домашни любимци ще си имаме :lol: Ако на някой му е трудно - да си представи че са от онези малки сладки мишки от зоомагазините. И какво се оказва в такъв случай?? Ще си имаме домашни любимци :lol:

Е, не, аз харесвам стари сгради, а мишките са си емоция :lol:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

hotch_potch написа:И аз нямам търпение. Радвам се, че няма да почнем Октомври, защото сигурно дотогава щях да съм полудяла напълно. ЦИЕК е страхотна сграда и очаквам страхотни колеги :wink: (това да ми го напомните като почна да страдам за вкъщи като истинско дете на югоизтока)

Дано да се включат повече хора и да се съберем по-голямата част. Щом започваме на 13-ти, хайде един-два дни преди това да се срещнем. Засега сме трима значи.

Хайде хора, идвайте във форума :!:
ЦИЕК страхотна сграда а .... Бих казал че Ректората е страхотна сграда ама ЦИЕК не точно :) Е, разни хора - разни идеали. :lol:
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Аз пък мисля точно обратното. Не бих учил в Ректората - постоянно шумно, постоянно пълно с хора. ЦИЕК е просто страхотен в това отношение - тих, спокоен, много интимна обстановка, малки чаровни кътчета... :oops:
Само дано не са променили чара с тези ремонти.
Аватар
hotch_potch
В началото бе словото

Мнение от hotch_potch »

Александър написа:Аз пък мисля точно обратното. Не бих учил в Ректората - постоянно шумно, постоянно пълно с хора. ЦИЕК е просто страхотен в това отношение - тих, спокоен, много интимна обстановка, малки чаровни кътчета... :oops:
Само дано не са променили чара с тези ремонти.
И моята логика е такава. Там беше доста приятно, въпреки че наистина си личи, че е ремонтирано :/ Силно се надявам да не са го 'модифицирали'.

Иначе за нищо на света не бил учила в ужасната сграда на УНСС, която всички предпочитат пред Ректората, да не говорим за ЦИЕК...
Заключено

Обратно към “ФКНФ”