Къде мога да си видя програмата(чрез факултетния номер)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
pure poison
В началото бе словото

Къде мога да си видя програмата(чрез факултетния номер)

Мнение от pure poison »

тази функция я има в повечето университети, сигурно и тук я има-питам студентите-те трябва да знаят къде да видя тази информация :D
П.С. Става въпрос за ФМИ
Че съм умна - умна съм, но защо съм толкова красива? Може би защото съм скромна, а скромността краси човека...:D
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Еми, опитай се из сайта да намериш програмата на специалността си. Доколкото знам, опцията с входящ номер е... невъзможна в СУ. Не забравяй все пак, че това е университетът, в който компютрите са навлязли най-малко от всички.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

И аз винаги съм се чудил как университетът, който смята ФМИ за непобедим връх, да няма основна информация online :? :shock:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Какво пак ви няма, бре. Все нещо нямало. Ква е тая програма с факултетен номер, не ми е ясно? :?
Ако става дума за влизане в акаунта, се влиза по следния начин.
юзърнейм: fn*****
парола: егн-то
Последно промяна от Бeтон на 10 Авг 2007, 23:45, променено общо 1 път.
Изображение
trifon
В началото бе словото

Мнение от trifon »

И аз я търсих и така и не можах да я намеря,но спокойно без програма няма да останем. :wink:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Бетон, искаш ли да пробваш да намериш учебния план на специалността право, който да е публикуван от университета /т.е. без милите съфорумци/
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

много бързаш с програмата, рано е още :) като влезеш на страницата на фми отиваш в менюто "Обучение". После иди на учебно разписание. Излиза списък със всички специалности, курсове и потоци. Той за съжаление е стар - информацията е за летния семестър :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
pure poison
В началото бе словото

Мнение от pure poison »

мерси мн за инфото, макар че на мен ми трябваше за да видя къде ще ме разпределят :) Защото утре заминавам пак на море и няма да мога да се ровя да ги търся тия работи
Че съм умна - умна съм, но защо съм толкова красива? Може би защото съм скромна, а скромността краси човека...:D
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

о, спокойно тръгвай към морето. програмата ще я публикуват през септември. Миналата година я публикуваха в петъка преди първата учебна седмица :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

голям купон ...кога ще се научат да актуализират информацията НЕ в последния момент... :shock:
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
cyberspec
В началото бе словото

Мнение от cyberspec »

извинете че направо питам тук , въпросът е отново свързан с програмата . Тия семестри ,на които има 0 кредити за свободноизбираеми предмети може ли да избирам някой от СИ предмети да уча ??? , или трябва да пише някакви кредити от тях за да мога да уча ???
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

cyberspec написа:Тия семестри ,на които има 0 кредити за свободноизбираеми предмети
Можеш да си избираш избираеми. Свободно избираеми - на кооперативния в Люлин. :lol: :lol: Плана е ориентировъчен, за да се придържаш към него, а не в 4-ти курс да трябва да вземаш 20 изборни, примерно.
Изображение
cyberspec
В началото бе словото

Мнение от cyberspec »

ахам , ясно :) , мерси
Аватар
Цвети
В началото бе словото

Мнение от Цвети »

monique написа: много бързаш с програмата, рано е още :) като влезеш на страницата на фми отиваш в менюто "Обучение". После иди на учебно разписание. Излиза списък със всички специалности, курсове и потоци. Той за съжаление е стар - информацията е за летния семестър :)

Да, стари са. Статистика изобщо няма! :evil: :lol:
.:: Статистика - I курс ::.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”