Относно НБУ....

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Kate_
В началото бе словото

Мнение от Kate_ »

А също и записването беше страшно организирано. За час и половина се записах, въпреки че трябваше да държа два теста. Е...ще се видим на 1 Октомври :)
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Да, определено! Всички директори на програми са в една стая и можеш да се консултираш с всеки един от тях независимо дали възнамеряваш да се запишеш или не. Просто цялата информация на 1 място и то от източника. :wink: Помня едно време, когато исках да видя учебния план на Международни отношения в СУ, направо се скъсах да звъня на секретарките в СУ и накрая 10 месеца по-късно го намерих в Интернет и то благодарение на доброволните усилия на един студент да направи уеб-сайт на факултета. :?
Хей, а как ви се сториха диагностичните тестове в НБУ? Аз между другото, много им се изкефих, защото много точно ти определят за какво ниво си. Специално този по български ми беше много интересен. Особено второто ниво - там имаше много разсъждения. :)
Изображение
Аватар
Enzo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Enzo »

Аз утре ще ходя т.е. днес, я обяснете за какви тестове става на въпрос?
Изображение
Pelé good; Maradona better; George Best!
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Значи, това са диагностични тестове, които ти определят нивото по чужд език, компютърни умения и български език. В зависимост от резултатите, които изкараш, те разпределят какво ниво на български, компютри и чужд език да запишеш. :wink: Както знаеш през първите 2 години, докато си във Факултета по базово образование, трябва да запишеш по курсове по горните предмети. Диагностичните тестове ги държиш след като си платиш таксата и малко преди да отидеш при директора на програмата, за да си запишеш курсовете. :) Това е.
Изображение
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Днес се записах. Първо желание - Администрация и управление... Всичко точно... на Английския изкарах всички нива, иначе на бг и PC мисля, че ги минах ама едва едва, макар, че се занимавам с php, html, но те ме питат за Excell и прочие :)
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

някой спомена за допълнителния изпит септември.. мда и аз съм чувал че е за незаети места. Днес бях до НБУ едни пр се записваха там и случайно дочух от хората при които се попълват документите , че за 2ро класиране има по 10 човека във специалност останали свободни места и силно се съмнявам да останат някакви места за септември. И да съгласен съм че оргранизацията им опредеено е на ниво. Като се сетя какво беше във ФМИ като се записвах и ми става лошо. Интересното беше че всичко си избираш ти дори и предметите, които ми се сториха доста .. за избираеми 3 + спорт
Аватар
Kate_
В началото бе словото

Мнение от Kate_ »

Това е само първата година..после няма да си избираш..за съжаление :roll:
Някой дето се е записал на Френски А1 няма ли??? Аз да си попитам хехех :lol:
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Имам един въпрос,към по-запознатите.
Днес,в една дискусия с познати и не толкова познати хора,чух,че кандидатващ,ако не бъде приет в нито едно класиране,пак би могъл да влезе в университета,като заплати нужната сума,учи някакви курсове по специалността,която желае,и след приключването на годината с диплома,достатъчно висока,би могъл да се прехвърли веднага втори курс по специалността и да си продължи. А не отново да кара кандидат-студенски изпити...

Извинявам се за лошото обяснение :roll:

Някой да каже нещо по въпроса?
SweeT^Puppy
В началото бе словото

Мнение от SweeT^Puppy »

Красимир! написа:Днес се записах. Първо желание - Администрация и управление... Всичко точно... на Английския изкарах всички нива, иначе на бг и PC мисля, че ги минах ама едва едва, макар, че се занимавам с php, html, но те ме питат за Excell и прочие :)
Е, значи сме колеги :) И аз се записах администрация и управление. Ти кои курсове по специалността си избра?
ucbwear
В началото бе словото

Мнение от ucbwear »

И аз се записах онзи ден в НБУ. Всичко мина добре, като изключим, че се изложих нещо на диагностичния тест по френски :D Искам да попитам вече записалите се: дадоха ли ви нещо друго освен книжката "Какво трябва да знаят студентите на НБУ?" ??? Защото на мен много ми се искаше да ми дадат студентска книжка,карта ала бала...ама явно не бях заслужила :D
Аватар
Enzo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Enzo »

И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв :lol:
Изображение
Pelé good; Maradona better; George Best!
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Един въпрос - 1050 на семестър?

Иначе,честито на всички,вече официално студенти :D
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

SweeT^Puppy написа:
Красимир! написа:Днес се записах. Първо желание - Администрация и управление... Всичко точно... на Английския изкарах всички нива, иначе на бг и PC мисля, че ги минах ама едва едва, макар, че се занимавам с php, html, но те ме питат за Excell и прочие :)
Е, значи сме колеги :) И аз се записах администрация и управление. Ти кои курсове по специалността си избра?
Ooooo, ами немога да се сетя... Пиши ми на скайп - commercial.bg и да си пишем :)
ucbwear
В началото бе словото

Мнение от ucbwear »

Enzo написа:И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв :lol:

И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Защото на мен много ми се искаше да ми дадат студентска книжка,карта ала бала...ама явно не бях заслужила
Ееее, не бързайте. Студентските книжки се дават едва през есента. :wink:
А за паричките не се притеснявайте. Сега те получават от нас, но започне ли годината, вече НИЕ започваме да искаме от тях. 8) За тяхно добро е да са на ниво, щото ... :twisted:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”