един texas hold `em няма да откажа
Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
- orion_elira
- Да живей словото
почвам да спестявамSirius` написа:wErdorion_elira написа:мани ти тая работа парите са ценни другото после лесноvaaaaaaaaa написа:може гол покер![]()
играем само в евро, голям блинд 40; малък - 20 :Р
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Интересно по какво съдиш? Макс БГ ЕЛО - 2050 - актуалното сигурно вече е към 1900 тъй като не съм се състезавал от 2 години. Максималното международно ми е 2122. Кирил Бадев познаваш ли? От неговата школа съмBehrami написа:Ами БГ елото ми е 1840.Международно нямам все още, но мисля скоро да се сдобия и с такова.Съмнявам се ти да имаш какъвто и да е ЕЛО коефициент.Methuselah написа:I koi pobedi na tiq systezaniica?
Kaji si BG ELO i mejdunarodno ELO i togava kazvai koi nqma da ti se opyne.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Da бе, да! Не всичко, което го пише го има в СУ!aleksander написа:
ДЕПАРТАМЕНТ ПО СПОРТ
лека атлетика, гимнастика, плуване.
През 1979г. в състава на катедрата има 25 преподаватели по лека атлетика, спортна и художествена гимнастика, плуване, баскетбол, хандбал, волейбол, футбол, тенис, ски и фехтовка.
През 1991г. се създава Университетският спортен център, който обединява катедра Спорт, Спортния рехабилитационен център и Университетския спортен клуб "Академик".
Сега катедра Спорт има 15 щатни висококвалифицирани преподаватели, инспектор-секретар, инспектор по учебната работа и секретар на ЦК "Академик". Катедрата ползва база на стадион "Академик", стадион "Гео Милев", зала "Хр. Ботев", Зимен дворец, салон "Спортни игри" в Биологическия факултет, тенис-кортове "Академик", басейн "Мадара".
- кинезитерапия.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- orion_elira
- Да живей словото
аз за това казвам, че ще спецтявамVaskes написа:И после студентите били бедниSirius` написа:wErdorion_elira написа:мани ти тая работа парите са ценни другото после лесноvaaaaaaaaa написа:може гол покер![]()
играем само в евро, голям блинд 40; малък - 20 :Р
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми аз викам ние да си играем на дребно, пък Сириуса да прави там големите пари, ако искат и no bet limit могат да играятorion_elira написа:аз за това казвам, че ще спецтявамVaskes написа:И после студентите били бедниSirius` написа:wErdorion_elira написа:мани ти тая работа парите са ценни другото после лесноvaaaaaaaaa написа:може гол покер![]()
играем само в евро, голям блинд 40; малък - 20 :Р![]()
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
само имайте предвид, че местата за спортовете бързо свършват и още като обявят кое къде и кога се записва, тръгвайте по базите 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- orion_elira
- Да живей словото
аа добреVaskes написа:Ми аз викам ние да си играем на дребно, пък Сириуса да прави там големите пари, ако искат и no bet limit могат да играятorion_elira написа:аз за това казвам, че ще спецтявамVaskes написа:И после студентите били бедниSirius` написа:wErdorion_elira написа:мани ти тая работа парите са ценни другото после лесноvaaaaaaaaa написа:може гол покер![]()
играем само в евро, голям блинд 40; малък - 20 :Р![]()
![]()
- orion_elira
- Да живей словото
кога започва записването?monique написа:само имайте предвид, че местата за спортовете бързо свършват и още като обявят кое къде и кога се записва, тръгвайте по базите