Колежка? Кой курс?pora_e_priqtel написа:Хехе - ами правистка е, висока е около 170, не знам колко тежи, но е лекичка на вдиганеCrematory написа:Я разкажи сега на кака си - коя е, какво учи, колко е висока, колко тежи, коя зодия е, каква коса има, какви очи имаpora_e_priqtel написа:
Ами да, тъмноруса, синьо-зеленоока и да спра дотук, че ме избива да почна с разни други описания
![]()
Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Преди малко се видях с една приятелка, която е ходила на врачка и са и казали, че любов и брак никога няма да намери в едно... Казали и, че все ще се разминава с любовта... Всичко останало са и познали, ама наистина всичко...
Толкова жално ми стана... тя е толкова хубаво момиче. Аз много си я обичам и наистина бих се постарал това горе да не случи, стига тя да може
Толкова жално ми стана... тя е толкова хубаво момиче. Аз много си я обичам и наистина бих се постарал това горе да не случи, стига тя да може
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Т'ва чудо любовта е много гадно.
Сприятеляваш се с някой,обичаш го повече от всичко и когато му кажеш чувствата си - хоп, "да си останем приятели".Най-тривиалната реплика...
..... му

Сприятеляваш се с някой,обичаш го повече от всичко и когато му кажеш чувствата си - хоп, "да си останем приятели".Най-тривиалната реплика...
..... му
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!