Нямам нищо против вървенето де
Китаистика
Модератор: Don Horhe
- hotch_potch
- В началото бе словото
- martin_kolev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- hotch_potch
- В началото бе словото
Е, аз само се пошегувахНикой не е казал че прехода трябва да почва от Студентски град...
А иначе за колелото - мечтая си за това. За съжаление и с равновесието явно имам проблем или поне с ориентацията, защото все се блъскам в бордюра до 2 минути. Та карането на колело ми е като детска неосъществена мечта. Все повече се амбицирам да отида на летището и да се уча там. Добра идея ми даде
Бтв на 13-ти ли ще се видим или по-рано? На мен ми харесва идеята за елемента на изненадата, но все пак съм ужасно любопитна
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Ами принципно на 13ти от 8:30 започва уводният курс но нищо не ни пречи да си спретнем една среща преди това да се запознаем, да пием по бира - две - пет 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- martin_kolev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Блазя ти... нямам търпение да започнем и ние.
А за срещата, на мен ми е все тая, когато кажете - тогава
А за срещата, на мен ми е все тая, когато кажете - тогава

- martin_kolev
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- hotch_potch
- В началото бе словото
И аз нямам търпение. Радвам се, че няма да почнем Октомври, защото сигурно дотогава щях да съм полудяла напълно. ЦИЕК е страхотна сграда и очаквам страхотни колеги
(това да ми го напомните като почна да страдам за вкъщи като истинско дете на югоизтока)
Дано да се включат повече хора и да се съберем по-голямата част. Щом започваме на 13-ти, хайде един-два дни преди това да се срещнем. Засега сме трима значи.
Хайде хора, идвайте във форума
Дано да се включат повече хора и да се съберем по-голямата част. Щом започваме на 13-ти, хайде един-два дни преди това да се срещнем. Засега сме трима значи.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ЦИЕК може да е хубава, но когато бях да се записвам с мен беше една приятелка приета японистика. Та тя когато беше вътре в канцеларията беше видяла някаква мишка, сууупер сладка по нейни думи 

- hotch_potch
- В началото бе словото
ЦИЕК страхотна сграда а .... Бих казал че Ректората е страхотна сграда ама ЦИЕК не точноhotch_potch написа:И аз нямам търпение. Радвам се, че няма да почнем Октомври, защото сигурно дотогава щях да съм полудяла напълно. ЦИЕК е страхотна сграда и очаквам страхотни колеги(това да ми го напомните като почна да страдам за вкъщи като истинско дете на югоизтока)
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
- hotch_potch
- В началото бе словото
И моята логика е такава. Там беше доста приятно, въпреки че наистина си личи, че е ремонтирано :/ Силно се надявам да не са го 'модифицирали'.Александър написа:Аз пък мисля точно обратното. Не бих учил в Ректората - постоянно шумно, постоянно пълно с хора. ЦИЕК е просто страхотен в това отношение - тих, спокоен, много интимна обстановка, малки чаровни кътчета...![]()
Само дано не са променили чара с тези ремонти.
Иначе за нищо на света не бил учила в ужасната сграда на УНСС, която всички предпочитат пред Ректората, да не говорим за ЦИЕК...