Умеете ли да готвите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами като изключим мръснишките желания
, догодина ако
ме приемат (надявам се ще ме приемат) в СУ, да ви събера и
сготвя нещо, а вие да кажете "О, какъв кулинар, какъв майстор на
кухнята, какъв виртуоз на тестото и картофките..." или нещо такова
ме приемат (надявам се ще ме приемат) в СУ, да ви събера и
сготвя нещо, а вие да кажете "О, какъв кулинар, какъв майстор на
кухнята, какъв виртуоз на тестото и картофките..." или нещо такова
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
STRANGER-F написа:умея да готвя.Даже и за удоволствие го правя.Харесва ми да експериментирам и в доста случай се получава нещо ядливо,а даже и вкусноЩе ви черпя нещо мое някой деннннн........
...това ще го запомня!
А докато аз днес си разкарвах костите по Черни връх, баща ми е набрал цяла торба с гъбки пачи крак и преди малко се наядох като попско синче на задушица!! Мммм...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
- fire
- Живее, за да пише
Извинете мистър Vintersorg, а докато разкарвахте костите на Черни връх случайно около обяд да имахте възможност да се изявите като виртуозен готвач? Да сте проявил случайно самоинициатива да приготвите някоя вкусутийка на компанията, която Ви е придружавала? 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
При три кренвирша в раницата, 4 кюфтета, две вафли и термос с чай...
Надали!
Пък и бяхме заели стратегическо място върху козирката на нещо като склад/тоалетна/килерче и върху цимента беше много приятно за излежаване, но не и за готвене...Хихи, не и пред толкова хора...Иначе бихме спретнали някоя скара..
Надали!
Пък и бяхме заели стратегическо място върху козирката на нещо като склад/тоалетна/килерче и върху цимента беше много приятно за излежаване, но не и за готвене...Хихи, не и пред толкова хора...Иначе бихме спретнали някоя скара..
- fire
- Живее, за да пише
Хей, Жорко, нали знаеш, че те майсторите (а аз съм сигурна, че ти си почти такъв) могат да се справят при всякакви условия. Могъл си да им събереш погледите като спретнеш едно сладко огънче и обърнеш трите кренвирша оттук-оттам, да постоплиш кюфтенцата, та да замирише на скара. 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И как беше на Черни връх?Аз обожавам да ходя там,но ,възможност да го правя,ми се отдава твърде рядкоSTRANGER-F написа:А докато аз днес си разкарвах костите по Черни връх, баща ми е набрал цяла торба с гъбки пачи крак и преди малко се наядох като попско синче на задушица!! Мммм...
В сравнение с миналия път, когато бях...беше перфектно!!!!
Имаше адски много хора, но това само го направи по-забавно. Времето беше супер, не като миналия злощастен път- трети януари, студ и сняг... И катерихме само час и половина, а не 5 !!!!
Иначе върхът си е същият...Витоша не е кой знае какво по принцип, но като за по-близо...става!
Ех, файър, друго си е, да...ама не беше момента! Това е като си имаш време така...да палнеш скарата, да се нагори жар...и после ...пей сърце!
- fire
- Живее, за да пише
Хайде, хайде, можеше да им демонстрираш своите нови умения. Чак толкова скромност не е нужна
А аз, между другото, изпробвах картофената питка на Паган и трябва да ви кажа, че не беше никак зле. Приготвя се доста бързо и е вкусна. Отгоре прибавих малко кашкавалче А'ла Файър и стана превъзходно с всички ароматни подправчици, които сложих.
А аз, между другото, изпробвах картофената питка на Паган и трябва да ви кажа, че не беше никак зле. Приготвя се доста бързо и е вкусна. Отгоре прибавих малко кашкавалче А'ла Файър и стана превъзходно с всички ароматни подправчици, които сложих.