Умеете ли да готвите?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

А в замяна ще получа.....?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

усмивка по радиото :D
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Паган написа:А в замяна ще получа.....?
Ами вероятно някой друг кулинарен шедьовър. :wink: А ти какво би искал да получиш в замяна?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ами като изключим мръснишките желания :twisted: , догодина ако
ме приемат (надявам се ще ме приемат) в СУ, да ви събера и
сготвя нещо, а вие да кажете "О, какъв кулинар, какъв майстор на
кухнята, какъв виртуоз на тестото и картофките..." или нещо такова :)
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Абе ти ни събери и ни остави ние сами да решим как да се изкажем. Сам ще се учудиш колко голям майстор в кухнята си :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

умея да готвя.Даже и за удоволствие го правя.Харесва ми да експериментирам и в доста случай се получава нещо ядливо,а даже и вкусно ;) Ще ви черпя нещо мое някой деннннн........ :wink:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

STRANGER-F написа:умея да готвя.Даже и за удоволствие го правя.Харесва ми да експериментирам и в доста случай се получава нещо ядливо,а даже и вкусно ;) Ще ви черпя нещо мое някой деннннн........ :wink:

...това ще го запомня!

А докато аз днес си разкарвах костите по Черни връх, баща ми е набрал цяла торба с гъбки пачи крак и преди малко се наядох като попско синче на задушица!! Мммм...
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

А случайно така да се сети и за нашите бедни душици? :( Днес Крематорито нищо не е хапвала, нямаше кой и един сандвич да й занесе. :?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Еееееееми, ще се направя на герой от култовия български филм "Топло" и ще щракна с пръсти: "С-с-с-о-р-р-р-и-и!"

:lol: :lol: :lol:
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

А докато аз днес си разкарвах костите по Черни връх, баща ми е набрал цяла торба с гъбки пачи крак и преди малко се наядох като попско синче на задушица!! Мммм...[/quote]

И как беше на Черни връх?Аз обожавам да ходя там,но ,възможност да го правя,ми се отдава твърде рядко :(
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Извинете мистър Vintersorg, а докато разкарвахте костите на Черни връх случайно около обяд да имахте възможност да се изявите като виртуозен готвач? Да сте проявил случайно самоинициатива да приготвите някоя вкусутийка на компанията, която Ви е придружавала? :P
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

При три кренвирша в раницата, 4 кюфтета, две вафли и термос с чай...
Надали!

Пък и бяхме заели стратегическо място върху козирката на нещо като склад/тоалетна/килерче и върху цимента беше много приятно за излежаване, но не и за готвене...Хихи, не и пред толкова хора...Иначе бихме спретнали някоя скара.. :P
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хей, Жорко, нали знаеш, че те майсторите (а аз съм сигурна, че ти си почти такъв) могат да се справят при всякакви условия. Могъл си да им събереш погледите като спретнеш едно сладко огънче и обърнеш трите кренвирша оттук-оттам, да постоплиш кюфтенцата, та да замирише на скара. :wink:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

STRANGER-F написа:А докато аз днес си разкарвах костите по Черни връх, баща ми е набрал цяла торба с гъбки пачи крак и преди малко се наядох като попско синче на задушица!! Мммм...
И как беше на Черни връх?Аз обожавам да ходя там,но ,възможност да го правя,ми се отдава твърде рядко :([/quote]

В сравнение с миналия път, когато бях...беше перфектно!!!!

Имаше адски много хора, но това само го направи по-забавно. Времето беше супер, не като миналия злощастен път- трети януари, студ и сняг... И катерихме само час и половина, а не 5 !!!!
Иначе върхът си е същият...Витоша не е кой знае какво по принцип, но като за по-близо...става!

Ех, файър, друго си е, да...ама не беше момента! Това е като си имаш време така...да палнеш скарата, да се нагори жар...и после ...пей сърце! :lol: :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Хайде, хайде, можеше да им демонстрираш своите нови умения. Чак толкова скромност не е нужна :P
А аз, между другото, изпробвах картофената питка на Паган и трябва да ви кажа, че не беше никак зле. Приготвя се доста бързо и е вкусна. Отгоре прибавих малко кашкавалче А'ла Файър и стана превъзходно с всички ароматни подправчици, които сложих. :thumbleft:
Публикувай отговор

Обратно към “Кулинарен раздел”