Паралелно обучение в два университета - възможно ли е?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
BeReady
В началото бе словото

Мнение от BeReady »

Това с втората специалност ме интересува и мен....обаче аз точно обратното-уча в СУ и си търся уни, в което няма да ми искат дипломата :lol: ...доколкото знам аз-СУ ти я задържат при всички условия....но наистина няма да е лошо да последваш съвета на inaccessibility :wink:
tlangelov
В началото бе словото

Мнение от tlangelov »

Изпратих e-mail със запитване до учебен отдел в СУ, но все още нямам отговор. Що се отнася до двете дини под една мишница смятам, че мога да организирам времето си (тъй като искам да уча и двете задочно), а съм и чувал за подобни случаи, но знае ли човек...
Все още е твърде рано да задавам въпроси за КСК 2008, но след някой друг месец ще се наложи да отида до УО на СУ.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

tlangelov написа:Изпратих e-mail със запитване до учебен отдел в СУ, но все още нямам отговор. Що се отнася до двете дини под една мишница смятам, че мога да организирам времето си (тъй като искам да уча и двете задочно), а съм и чувал за подобни случаи, но знае ли човек...
Все още е твърде рано да задавам въпроси за КСК 2008, но след някой друг месец ще се наложи да отида до УО на СУ.
Ако чакаш отговор по мейл-а загубен си :lol: :lol: :lol:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Понеже някой спомен за нотариално заверено копие от дипломата,имам малко опит в тази насока,мислех си да ги правя тези въртели с две дипломи за СУ и ВТУ,обаче в СУ ми казаха "НЕ" от учебен отдел и ми треснаха телефона , а във ВТУ ми казаха,че било противозаконно с мек и приятен глас или човека си беше учтив или се надяваше на нещо :roll:
Успех и от мен!
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

ADeLL написа:Понеже някой спомен за нотариално заверено копие от дипломата,имам малко опит в тази насока,мислех си да ги правя тези въртели с две дипломи за СУ и ВТУ,обаче в СУ ми казаха "НЕ" от учебен отдел и ми треснаха телефона , а във ВТУ ми казаха,че било противозаконно с мек и приятен глас или човека си беше учтив или се надяваше на нещо :roll:
Успех и от мен!
Интересно на кво се е надявал :lol: :lol: :lol:
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

Интересно на кво се е надявал Laughing Laughing Laughing
нали знаиш " надай се к*ре на пияни жени" :D
Мен пък ме интересува как стои въпросът с ученето в два факултета на СУ -например си изкарал първи курс , да речем английска филология и искаш да запишеш във ФМИ или ФЗФ някоя специалност която има задочно ( и си кандидатстваш както му е реда разбира се) дали става номера?
Надявам се авторът на темата да не приеме поста ми като офтопик.
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
tlangelov
В началото бе словото

Мнение от tlangelov »

Това с мейла ми стана ясно вече - ще се наложи да ги попитам лично, но ще изчакам да приключи тази кандидат-студентска кампания.
Иначе до колкото разбирам ако оставя в СУ оригиналната си диплома няма проблем ако ще и в 10 университета да следвам (да му мисля за това как ще си я взема от другия университет).
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

deathcrush написа:
Интересно на кво се е надявал Laughing Laughing Laughing
нали знаиш " надай се к*ре на пияни жени" :D
Мен пък ме интересува как стои въпросът с ученето в два факултета на СУ -например си изкарал първи курс , да речем английска филология и искаш да запишеш във ФМИ или ФЗФ някоя специалност която има задочно ( и си кандидатстваш както му е реда разбира се) дали става номера?
Надявам се авторът на темата да не приеме поста ми като офтопик.
Бая съмнително ми звучи :roll: :roll: :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”