Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
явор написа:
П.П. Факт е, че познавам доста младежи и девойки от випуск 88 и всичките са някакви грамадни... Особено момчетата, които така са нечестна конкуренция... При момичетата поне се срещат 1-2 дето на токчета да не са по високи от мен
Я ми ги покажи тия високите... Щото аз рядко срещам някое момче 88, което да е доволно по-високо от мен.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
явор написа:
П.П. Факт е, че познавам доста младежи и девойки от випуск 88 и всичките са някакви грамадни... Особено момчетата, които така са нечестна конкуренция... При момичетата поне се срещат 1-2 дето на токчета да не са по високи от мен
Я ми ги покажи тия високите... Щото аз рядко срещам някое момче 88, което да е доволно по-високо от мен.
Е зависи ти колко си висока
Аз съм 1,74
П.П. Аз като големи казвам и широки и изглеждащи по-зрели
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Попринцип колкото и да съм комплексиран, ако момичето без токчета не е по-високо от мен, определено няма да е пречка да ми е жена
Иначе за компания нямам проблем с по-високи (освен ако не съм единствен нисък сред 213213213213 високи)... Даже си имаме една висока колежка, с която си се виждам почти всеки ден
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си