да си кукла барби е хубаво,куклата барби не тежи 40 кила,и не е в килограмите въпроса ,а в мерките,тежи ако искаш 65кила но не много над 90-60-90.Аз се радвам че съм слаба,гледам да си поддържам 55-56кг за 177см ръст след като се наям като прасе в макдоналдс.За жена ...дебелите жени ме отвращават и не само мен.Мъжете не ги обичам напомпани,ами просто във форма,човекът гардероб изобщо не ми понася.Ами да,по-щастлива съм от приятелките си дебеланки,никой никога не може да ми кажее една лоша дума,а комплиментите вдигат самочувствието,оправят настроението--->ето една доза щастийце.Килограмите пречат за редица занимания--->по-малко забавление---->по-малко щастие.И това че слабите момичета драйфат...ми не е така,това се жените скелети с психически проблеми, хората се раждат слабички с добър метаболизъм,темата е с цел повдигане на самочувствието предполагам,не за 1ви път виждам такава.Ми бъди си дебела,аз ще си бъда хубава и уважавана за това как мога да се поддържам,смятам че сме по-щастливи,най-малкото ни е по-удобно и леко с по-малко меса,да не говорим че затлъстяването води до редица болести--->нещастиеМила написа: Не е нужно да тежа 40 кила, за да съм щастлива. Пречат ми злобните погледи, пречат ми подмятанията, пречат ми подхилкванията. Ядосват ме и ме вбесяват, но няма да тичам в кенефа да драйфам след всяко ядене, само и само да се набутам в размер XS, защото той е направен за кукли барби, не за нормални хора. Обичам кафето със сметана, шоколад, газирано, бира и картофки и няма да се откажа от тях, само защото поредната fashion icon ги определя като "зло".
Не мога да разбера хората, които се тъпчат с ябълков оцет и моркови, треперят за всеки грам и броят залъците си...
Факт.