Подписа - цитат от една песен на Stick Insect и ко.
Какво означават аватарът и подписът ви?
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- Black Raven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- hotch_potch
- В началото бе словото
Ами за аватара - намерих страхотно online списание и се погаврих с Photoshop. Пък подписа си ми е комбинация от картинка, дето гепих от flickr.com и текста на една песен, която не харесвах до момента, в който не се разрових за текста.
Общо взето означава, че съм романтична душа
Общо взето означава, че съм романтична душа
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аватарът е един от папката, в която съм си събирала картинки едно време. Вече не го правя, но добре че някога съм имала ентусиазма
Още не съм форматирала една снимка, която направих преди няколко дни - куче, което е придобило неестествени за него маниери от котките си приятелки.. То спи само по капаците и таваните на колите. Чудна картинка е обаче, когато на съседните са неговите приятелки.. Мисля, че глобалното затопляне скоро ще си проличи не само в поведението на хомо сапиенса
Колкото до подписа.. Мисъл на Тагор, на която попаднах през последната година.. Всъщност сама не осъзнах как когато се украсих с нея, всъщност си навлякох значението й с цялата и пълнота. Вероятно дори, когато попаднах на нея не я бях прозряла толкова добре, колкото я разбирам сега
Още не съм форматирала една снимка, която направих преди няколко дни - куче, което е придобило неестествени за него маниери от котките си приятелки.. То спи само по капаците и таваните на колите. Чудна картинка е обаче, когато на съседните са неговите приятелки.. Мисля, че глобалното затопляне скоро ще си проличи не само в поведението на хомо сапиенса
Колкото до подписа.. Мисъл на Тагор, на която попаднах през последната година.. Всъщност сама не осъзнах как когато се украсих с нея, всъщност си навлякох значението й с цялата и пълнота. Вероятно дори, когато попаднах на нея не я бях прозряла толкова добре, колкото я разбирам сега
Лъкът прошепва на стрелата, преди да я пусне: "Твоята свобода е моя!"

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"