слаб = щастлив?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: слаб = щастлив?

Мнение от Marmelada »

Мила написа: Не е нужно да тежа 40 кила, за да съм щастлива. Пречат ми злобните погледи, пречат ми подмятанията, пречат ми подхилкванията. Ядосват ме и ме вбесяват, но няма да тичам в кенефа да драйфам след всяко ядене, само и само да се набутам в размер XS, защото той е направен за кукли барби, не за нормални хора. Обичам кафето със сметана, шоколад, газирано, бира и картофки и няма да се откажа от тях, само защото поредната fashion icon ги определя като "зло".

Не мога да разбера хората, които се тъпчат с ябълков оцет и моркови, треперят за всеки грам и броят залъците си...
да си кукла барби е хубаво,куклата барби не тежи 40 кила,и не е в килограмите въпроса ,а в мерките,тежи ако искаш 65кила но не много над 90-60-90.Аз се радвам че съм слаба,гледам да си поддържам 55-56кг за 177см ръст след като се наям като прасе в макдоналдс.За жена ...дебелите жени ме отвращават и не само мен.Мъжете не ги обичам напомпани,ами просто във форма,човекът гардероб изобщо не ми понася.Ами да,по-щастлива съм от приятелките си дебеланки,никой никога не може да ми кажее една лоша дума,а комплиментите вдигат самочувствието,оправят настроението--->ето една доза щастийце.Килограмите пречат за редица занимания--->по-малко забавление---->по-малко щастие.И това че слабите момичета драйфат...ми не е така,това се жените скелети с психически проблеми, хората се раждат слабички с добър метаболизъм,темата е с цел повдигане на самочувствието предполагам,не за 1ви път виждам такава.Ми бъди си дебела,аз ще си бъда хубава и уважавана за това как мога да се поддържам,смятам че сме по-щастливи,най-малкото ни е по-удобно и леко с по-малко меса,да не говорим че затлъстяването води до редица болести--->нещастие
Факт.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: слаб = щастлив?

Мнение от Бавария »

Мила написа:Смятате ли, че да си слаб е равносилно на това да си щастлив?
Моята гледна точка, а аз хич не съм слаба 8) :
Не е нужно да тежа 40 кила, за да съм щастлива. Пречат ми злобните погледи, пречат ми подмятанията, пречат ми подхилкванията. Ядосват ме и ме вбесяват, но няма да тичам в кенефа да драйфам след всяко ядене, само и само да се набутам в размер XS, защото той е направен за кукли барби, не за нормални хора. Обичам кафето със сметана, шоколад, газирано, бира и картофки и няма да се откажа от тях, само защото поредната fashion icon ги определя като "зло".

Не мога да разбера хората, които се тъпчат с ябълков оцет и моркови, треперят за всеки грам и броят залъците си...
виж
всеки си има право да избира своето телосложение и колко мазнинка да има по тялото си

наистина е тъпо, че повечето тренират като луди или гладуват заради одобрението на другите,
но според мен те не постигат ефект
важното е да тренираш за себе си, да се чувстваш удобно в кожата си, а вече който не ни харесва... да ни яде ( знаете какво )
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

phoebe, не се заяждам, само уточнявам :) не го приемай лично:)
don_angelito - малко бъркаш. да мен ме е еня, как изглеждам, но не чувствам необходимост да променям нещо във вида, само за да угодя на някакви шаблони.
Marmelada, всеки има право на избор, мисля че това е повече от ясно... радвам се за теб и за това, че се чувстваш добре. Мен обаче ме отвращават злобни хора. А колкото до болестите - може би си права. Само дето при някои хора свалянето на килограми е признак на стрес и болести. А за повръщащите - не съм казала, че го правят слабите момичета, а момичетата, които имат проблеми, базирани на ниско самочувствие, което се вменява от негативното обществено мнение, невписването в определени рамки, невъзможността да задоволиш нечии очаквания. Изненада: аз също съм повръщала след хранене или съм стояла дни наред без да поемам друго освен вода, подсладена с мед. Отслабнах много, но никога през живота си не съм се чувствала толкова зле. Колкото до по-малкото забавления - ха-ха-ха... ми, сори, ама много бъркаш :)

Метху, за бирата... и аз не се кефя на девойки, които се наливат като разпрани... обаче една - две бирички (задължително в чаша:) ) и с готина компания са безценни.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

mecho написа:
inaccessibility написа:
mecho написа:Слаб или дебел, важното е всички да ти имат страха и да ти се подчиняват!
хъхъ и как мислиш, че се получава тоя номер? се некой ще ти земе на теб страха :lol:
"Кой как се урЕди", казват хората. Това, което имам предвид, е че социалния статус (т.е., дали можеш да забършеш повечко самки) не зависи от теглото ти. Зависи от това как представяш себе си пред другите и дали си достатъчно нагъл.
Jungle people. :lol:
да управляваш означава да служиш
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

Абе все пак за някой дебел е едно, а за друг друго. Всеки има различни представи. Примерно момичета, които аз смятам за "пухкави" или "приятно закръглени", други обявяват за безспорни дебелани.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Точно това щях да кажа....кое в случая се определя като дебело и кое не?

Аз например съм висока 160 и тежа 50-51 кг но мисля,че съм доооста пухкава(айде,не дебела)в краката,пък и те са късички :)
За някои сигурно съм слоница,за други сигурно съм "екстра"..

Така че,кой налага калъпа?
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

Мила написа: Колкото до по-малкото забавления - ха-ха-ха... ми, сори, ама много бъркаш :)
възможностите им са много по-малко за определени забавления,способностите също намаляват,хубаво е че се забавляваш много,да кажем че говоря за други хора
hipnossa-съмнявам се да си слоница,аз до колкото знам мерките правят всичко,килограмите са много относителни :) а и твоите са си доста добре
Аз имам слаби познати жени,които имат отвратителни тела,безформени и неподдържани,чак дебелите жени също не ги харесвам,но да си пухкав е хубаво,особено на някои страшно много им отива,на мен обаче не :?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Marmelada, (много звучен ник между другото) аз имам предвид себе си - жалко за другите хора, които имаш предвид, но килограмите никога не са ми пречели да се забвалявам или са ме спирали да направя нещо :)

Иначе съм съгласна с теб, че мерките са по-важни от килограмите. И аз познавам жени, които са слаби, но с огромни задници - широк ханш, какво да се прави... :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

Е не хубаво да имат някъв гърчав ханш, я :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Абе яжте и се веселете, това е истината!

Както се пее в една песен: "Носете си новите дрехи...падаме, както ходим, умираме както спим..."..

Дали си дебел или не - ти си решаваш, но наистина съвсем слабите хора винаги са всявали в мен няакъв ужас и дори съжаление. Като видя някоя такава щипка, и ми се ще да я потупам по рамото и да я кажа: "Миличка, колко ти остава още?" :roll:
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Vintersorg написа:Като видя някоя такава щипка, и ми се ще да я потупам по рамото и да я кажа: "Миличка, колко ти остава още?" :roll:
А на мен да им купя баничка .
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Vintersorg написа:Абе яжте и се веселете, това е истината!

Както се пее в една песен: "Носете си новите дрехи...падаме, както ходим, умираме както спим..."..

Дали си дебел или не - ти си решаваш, но наистина съвсем слабите хора винаги са всявали в мен няакъв ужас и дори съжаление. Като видя някоя такава щипка, и ми се ще да я потупам по рамото и да я кажа: "Миличка, колко ти остава още?" :roll:
всъщност е едно стихотворение на Стефан Цанев... :) не мога да си спомня, кой го беше направил на песен, обаче в главата ми се върти името Пламен Ставрев...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Не знам, но е култово!

Малко Зло, имам по-добра идея - купи баничка на мен!

Жоро обича тлъсти,мазни,лоени храни и постоянно се тъпче с отрови! Доставя му голямо удоволствие!

На Жоро у корема чекмеджета нема!
FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

а Жоро има ли 9 стомаха и прякора да му е АЛФ :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Щом живееш в разбирателство с тялото си и не те тревожат килцата ти,заща аджеба пускаш подобна тема :shock: още повече като знаеш какво е цялостното отношение към дебелите,подчертавам дебелите на закръглените жени.Да се заядеж ли,да си начешеш егото ли що ли.
А и щом ти пречат подмятанията и подхилкванията,значи не си безразлична към начина по който изглеждаш и си нещастна от отношението към теб.Говориш,че не трябва да се отказваме от нищо,картофки,мазнотиики,бироци,така е,ама не е нужно да се отказвамае за да сме в добра форма.По-хубав да беше изтичала сто метра за времето,което си изгубила в писане в тая тема....
Лично аз определено не харесвам дебелите,тлъстите момичета,даже на моменти ме отвращават.Като видя една дебелана и си помисля,че тежи колкото 5 циганета и яде колкото 10 такива,ми се обръща стомаха.Напълна съм съгласен с хората над мен,че хората в добра форма биват възприемани по-добре и са по-щастливи от това.И колкото да ми разправят,че е важно как човек се чувства сам за себе си,факт е че сме стадни животни и мнението на другия има голямо значение.
От друга страна как да харесам дебело момиче,което яде повече от мен,има бицепс по голям от моя,и не може да седне в скута ми щото ще ми направи на пюре дреболиите :roll:
За протокола,не съм нищо особено като телосложение,но гледам постоянно да правя нещо за тялото си,ако ще и опорки вкъщи..
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”