Да предпочиташ общежитията пред квартира е най-малкото проява на лош вкус и мизерия.
Квартира или общежитие?
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Квартира! С трима сладурковци - тъкмо четворка белот! И ще има Голямо Дяволско Изчадие, маскирано като Голяма Черна Котка - хлебаркотрепач
Само да не ми мине котка път де, че си правя сметктие преди да са ме приели

Иначе от гледна точка на парите общежитието си е много по-добре, но понякога човек има нужда да се усамоти. Ако няма възможност почва да се натрупва напрежение, поне при мен е така.
И нека не превръщаме темата в междуградска война, мир и любов!:)
Само да не ми мине котка път де, че си правя сметктие преди да са ме приели
Иначе от гледна точка на парите общежитието си е много по-добре, но понякога човек има нужда да се усамоти. Ако няма възможност почва да се натрупва напрежение, поне при мен е така.
И нека не превръщаме темата в междуградска война, мир и любов!:)
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз също бих искала да бъда на общежитие,но май няма да ми стигне така наречения "бал за общежитие"(който забравих вече как се изчисляваше
)Относно хлебарките,има Райд и всякакви други там отрови(една приятелка,която е на общежитие и има този проблем си пръска редовно и няма(е не че не се трови наравно с хлебарките,но ако само това е проблема,решение има
)
ПП Искааааам общежитие
ПП Искааааам общежитие
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Би ми се искало да съм на квартира, но само като си представя, че ще имам хазяи, колко трябва да отделям от бюджета, пък и пак не е гаранция, че ще случа на съквартиранти... Така че- Студентски град ме зове!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мразя си хлебарките! Мразя ги...
До миналата година нямах никакви, а стаята ми беше чудо на демократичното общество - нито една от тези гостенки не прекрачваше прага й!
Сега обаче ТЕ ДОЙДОХА! Идват изпод прага, от отдушника в банята...Настаняват се в шкафа с нещата ми, в шкафа с чиниите, под знамето на стената ми (оскверняват Ботевото знаме!!!), по пода в коридора, в цялата баня...
Обичам гости. Но не от тези. Една вчера ме гледаше от рафта в банята, докато си миех лицето. Размазах я. Трупове на нейни сестри има в коридора и дори по тавана на банята...Мразя ги! Тровят ми живота...Всеки ден виждам...Всеки ден ги очаквам, когато светна лампата в банята...Те са там. Неизменно! Пълзят, търчат, крещят (на инфразвук) и ми се смеяяяят - знам, че ми се смеят! Мразя ги!
Представете си щом като си отидох в Ботевград и сутрин в тоалетната очите ми търсят по пода дали няма хлебарки - вреден навик от живота в Студентски град.
Мразя ги. Ще ги избия!
Очаквайте скоро: "Жоро и отмъщението срещу хлебарките"
До миналата година нямах никакви, а стаята ми беше чудо на демократичното общество - нито една от тези гостенки не прекрачваше прага й!
Сега обаче ТЕ ДОЙДОХА! Идват изпод прага, от отдушника в банята...Настаняват се в шкафа с нещата ми, в шкафа с чиниите, под знамето на стената ми (оскверняват Ботевото знаме!!!), по пода в коридора, в цялата баня...
Обичам гости. Но не от тези. Една вчера ме гледаше от рафта в банята, докато си миех лицето. Размазах я. Трупове на нейни сестри има в коридора и дори по тавана на банята...Мразя ги! Тровят ми живота...Всеки ден виждам...Всеки ден ги очаквам, когато светна лампата в банята...Те са там. Неизменно! Пълзят, търчат, крещят (на инфразвук) и ми се смеяяяят - знам, че ми се смеят! Мразя ги!
Представете си щом като си отидох в Ботевград и сутрин в тоалетната очите ми търсят по пода дали няма хлебарки - вреден навик от живота в Студентски град.
Мразя ги. Ще ги избия!
Очаквайте скоро: "Жоро и отмъщението срещу хлебарките"
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не си единствения. Колко хора са ми се оплаквали.... Охоооо...
Аз като издадох стаята събрах една лопатка трупчета на хлебарки от ъглите на стаята. Аз като ги настъпя и ги заритвам в края на стаята.
Последните дни направо беше истинска напаст. Явно хората като се изнасят и те търсят места, където има с какво да се препитават. Идвам си към десет часа вечерта примерно и като цъкна лампата
десетки хукват веднага да се крият. А през нощта как лазят... даже съквартиранта ходеше да си взема бира, за да се успокои като го полази някоя хлебарка по гърба.
Направо сякаш са пратени от Господ за наказание. Аз исках да налазят домакинката, ама те явно бягат от нея

Аз като издадох стаята събрах една лопатка трупчета на хлебарки от ъглите на стаята. Аз като ги настъпя и ги заритвам в края на стаята.

Много ми се иска да съм на квартира. Най-малкото, защото смятам да продължа да работя, което означва, че сутрин ставам рано, а и честно казано съм сънливо създание, особено зимата, около 9 вечерта съм вече труп... Обаче с моята не особено висока заплата няма как да стане, а просто не мога да натоварвам родителите си със софийските наеми, така че, студентски град, here i come...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
В случай, че не те приемат има и други възможности - виж общежитията на Институт за чуждестранни студенти(ИЧС), ВСУ-Любен Каравелов и други. Надявам се , да съм ти бил полезенМила написа:Много ми се иска да съм на квартира. Най-малкото, защото смятам да продължа да работя, което означва, че сутрин ставам рано, а и честно казано съм сънливо създание, особено зимата, около 9 вечерта съм вече труп... Обаче с моята не особено висока заплата няма как да стане, а просто не мога да натоварвам родителите си със софийските наеми, така че, студентски град, here i come...