Пореден световен неизвестник прегази "титанът" Лев
Модератори: ники, Methuselah
- Enzo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За ЦСКА в Европа ще говоря след 1 седмица ... сега е важно на 11 да отупаме Литекс .. и да, още не сме видeли ЦСКА, ама бъди сигурен, че такъв позор няма да има ..
Да отпаднеш от 9 годишен отбор-дърводелци, не знам за каква класа говориш.. Това е срамота ... то 2те поредни отпадания от Олимпия са по-малко срамни.. И как така ревахте че вече сте в ШЛ, че чакате групите и изведнъж ... Ми то няма нищо срамно да паднем от скиори... Такива отбори трябва да идват в България и да бъдат убивани от бой ... а не да си пишат историята с Левски ... щото тва си е срам не само за Левски, ами и за България! Яд ме е много! Но пък трябваше да стане това, дано си извадят поуките някой хора..
Да отпаднеш от 9 годишен отбор-дърводелци, не знам за каква класа говориш.. Това е срамота ... то 2те поредни отпадания от Олимпия са по-малко срамни.. И как така ревахте че вече сте в ШЛ, че чакате групите и изведнъж ... Ми то няма нищо срамно да паднем от скиори... Такива отбори трябва да идват в България и да бъдат убивани от бой ... а не да си пишат историята с Левски ... щото тва си е срам не само за Левски, ами и за България! Яд ме е много! Но пък трябваше да стане това, дано си извадят поуките някой хора..

Pelé good; Maradona better; George Best!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Не е Байганьовщина да признаеш, че отборът ти е слаб и че пише срамна страница не само в клубната си история, но и в тази на българския футбол.fAsTLanE написа:Аз съм левскар ама не ме е срам...мен няма защо да ме е срам.Левски като бие всички се тупаме в гърдите...като пада ни е срам-малко байганьовско ми се вижда...Има ги тези неща във футбола.Ту Левски е силен ту ЦСКА-така е било и така ще бъде.
- Enzo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да говориш за байганьовщина при все, че най-големият Бай Ганьо ви е президент не вървиfAsTLanE написа:Аз съм левскар ама не ме е срам...мен няма защо да ме е срам.Левски като бие всички се тупаме в гърдите...като пада ни е срам-малко байганьовско ми се вижда...Има ги тези неща във футбола.Ту Левски е силен ту ЦСКА-така е било и така ще бъде.

Pelé good; Maradona better; George Best!
-
UmreteotKale
- В началото бе словото
- ballsmile
- В началото бе словото
Аз дори реших да не гледам мача след като Левски се канеха да разглобят финладците в реванша. Щом Батков покани и президента на Розенборг в ложите, за да види победата в синьо
, "значи няма да гледам мача. Левски ше бият и ше ги гледам в следващия евро мач." А това при сегашните обстоятелства няма да се случи скоро.
Ама то е много трудно да накараш истински звезди със заплати от висшата лига на Англия да се доказват сещу некви нефутболисти! Такива звезди се доказват в големите мачове и Левски точно тва направи... чакаше мач с Байерн, Милан, Барса, Челси, нещо силно. За кво да играя срещу некви смешници от Финландия, дето ритат сняг и лед. И тва е големия проблем, ама той не е само във футбола, той е масово явление у нас. Всички от малки искат да станат шефове на пързалката и да се мерят по величие с ГОЛЕМИТЕ, без да са минали по пътя на издякването и така когато някой се докопа до ВИСОКОТО, той е все още дърво и започват да му растат вредни клони, наречени комплекси...
Абе много зле играха тея...
Ама то е много трудно да накараш истински звезди със заплати от висшата лига на Англия да се доказват сещу некви нефутболисти! Такива звезди се доказват в големите мачове и Левски точно тва направи... чакаше мач с Байерн, Милан, Барса, Челси, нещо силно. За кво да играя срещу некви смешници от Финландия, дето ритат сняг и лед. И тва е големия проблем, ама той не е само във футбола, той е масово явление у нас. Всички от малки искат да станат шефове на пързалката и да се мерят по величие с ГОЛЕМИТЕ, без да са минали по пътя на издякването и така когато някой се докопа до ВИСОКОТО, той е все още дърво и започват да му растат вредни клони, наречени комплекси...
Абе много зле играха тея...
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.