БАЛ за Стопанския факултет

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
BraZzO
В началото бе словото

Мнение от BraZzO »

Междудругото - много приятно изненадан съм от добрата организация в СтФа по записването.

Добро впечатление...
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Diavolina написа:Здравейте Колеги, аз вчера се записах и вече официално се присъединявам към вас- Стопанско управление с френски съм, ще се радвам ако се опознаем предварително! ИИИ Честито на всички! :wink:
Още една колежка :geek: :geek: :geek: ...бтв и аз днес се записах,нямаше много хора,а и служителите бяха мноо любезни....
Аватар
Hide_in_Rainbow
В началото бе словото

Мнение от Hide_in_Rainbow »

Мда организацията в стопанския наистина е много добра и жените са много любезни.
Ivelin_Ivanov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ivelin_Ivanov »

Да бе, организацията беше на ниво.(за разлика от ФМИ) :) И аз се записах още първия ден..
икономика с английски :) след което отидохме един приятел да потвърди желанието си за участие на второ класиране в ФМИ, където чака 5 часа за 1 бележчица!:( :?:
Голяма лудница беше там... :lol:
Аватар
Drakar
В началото бе словото

Мнение от Drakar »

И аз се присъединих официално вчера, стопанско с английски. Много бързо записване, за разлика от други факултети дето са ставали мелета :) . Само дето нямаше почти никой да се се записва с английски, всички край мене бяха с немски. Ще са видим на голямото откриване, където очаквам да има най-малко печено прасе и домашна ракия :occasion5:
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

аз пък на второ ще влеза в Стопанския, не ми достигат 11 стотни. Днес ходих да подам документи, за 2 минути работа беше. Честито на сички колеги. А иначе има ли значение дали си влезъл с англ. или с немски или френски?
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

drakar, колега, как се казваш всъщност, аз съм илияна, нали ще сме колеги може да се запознаем от по-рано :lol:
allegralove
В началото бе словото

Мнение от allegralove »

Diavolina написа:Здравейте Колеги, аз вчера се записах и вече официално се присъединявам към вас- Стопанско управление с френски съм, ще се радвам ако се опознаем предварително! ИИИ Честито на всички! :wink:
Честито! :D

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
BKA
В началото бе словото

Мнение от BKA »

Опааа, бях обещал черпене тука на една колежка ми се струва ! :) Тея лелките са супер печени...не като тия скочубри в УНСС :lol:
Аз предлагам да си направил една галерия със снимки ! :) Кой е за ? :P
Diavolina
В началото бе словото

Мнение от Diavolina »

Аз съм за - би било готино да се познаваме по - отрано! :wink:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

И аз съм за макар че малко ше убиеме интригата :wink: :wink: :wink:
allegralove
В началото бе словото

Мнение от allegralove »

Аз също съм за :D , а за интригата за мен вече я убиха една бъдеща колежка :D днес ме осведоми за 5-6 човека приети с френски език в Стопанско управление. :lol:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Аз кво да кажа от 15 момчета 11 вече ги познавам и сички сме от френската...изненадата ше са девоиките :wink: :wink: :wink: :wink:
allegralove
В началото бе словото

Мнение от allegralove »

То и там няма да си много изненадан :wink: , но момичетата са повечко поне, може да има поне 15, които не са от френската. А на мен ми остават само 4 момчета, които не съм виждала :(
Diavolina
В началото бе словото

Мнение от Diavolina »

allegralove и ти ли се от ФЕГ?
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”