Устен изпит по журналистика - 03.08.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

иееееееееее!Честито на всички колеги и колежки! :lol: трябва да започнем процедура по опознаване.... :D
Не е лесно!
Given
В началото бе словото

Мнение от Given »

Лоша новина за всички момчета чакащи журналистиката на второ класиране (ако има такива де).Днес се записах и бях последния от 15-те , което автоматично означава ,че останалите места вече са заети.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

zvezdi4ka написа:иееееееееее!Честито на всички колеги и колежки! :lol: трябва да започнем процедура по опознаване.... :D
с бира?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Най-вече с биричка :),но ако някой има и други предпочитания,нямам нищо против! :lol:
Не е лесно!
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз така и не разбрах къде трябва да се явим на 1-ви
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
b_estranged
В началото бе словото

Мнение от b_estranged »

TimShel_Girl написа:Аз така и не разбрах къде трябва да се явим на 1-ви
Това е много добър въпрос, чийто отговор и мен терзае много!
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Явете се в Ректората и там ще ви ориентират. Нали 10 пъти се каза, че въпросната Аула се намира там :roll:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

Шепот написа:Dzvero_ide, тези критерии, които изброи за журналист ли са според теб!? :lol:
Ооо , съвсем не са само това!!! Тва не са и половината даже , останалите са служебна тайна ...Не може сега пък всичко да знаете нали... :lol:
Аватар
tsonchev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tsonchev »

Given написа:Лоша новина за всички момчета чакащи журналистиката на второ класиране (ако има такива де).Днес се записах и бях последния от 15-те , което автоматично означава ,че останалите места вече са заети.
Никак не е лоша, даже е страхотна(поне за мен де) аз направих грешката да си пиша II-ро желание Журналистика, III-то PR, и ме приеха PR(в интерес на истината до последно се колебаех как да ги подредя тези 2-те) на I-во и подадох документи за участие в следващо класиране, защото искам Право, обаче ако не ме приемат право, а ме приемат журналистика ще умра от яд, защото вече съм сигурен, че предпочитам да уча ПР.
А иначе на устния по журналистика имам 6.00 и съм мн любопитен, защо няма изкарана статистика
Аватар
tsonchev
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от tsonchev »

Given написа:Лоша новина за всички момчета чакащи журналистиката на второ класиране (ако има такива де).Днес се записах и бях последния от 15-те , което автоматично означава ,че останалите места вече са заети.
Никак не е лоша, даже е страхотна(поне за мен де) аз направих грешката да си пиша II-ро желание Журналистика, III-то PR, и ме приеха PR(в интерес на истината до последно се колебаех как да ги подредя тези 2-те) на I-во и подадох документи за участие в следващо класиране, защото искам Право, обаче ако не ме приемат право, а ме приемат журналистика ще умра от яд, защото вече съм сигурен, че предпочитам да уча ПР.
А иначе на устния по журналистика имам 6.00 и съм мн любопитен, защо няма изкарана статистика
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”