Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Бакалавър Биоинформатика:

Последно промяна от aleksander на 09 Авг 2007, 12:34, променено общо 1 път.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Миналата година питах на КСБ и те ми казаха че основно с тази специалност се моделират най-различни програми с които биолозите да си правят изчисленията или различни проекти и да видят как ще стават. Нещо подобно. Сейно както по филма заразно зло 1-ва част там има една програма която дава структурата на вируса.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не е вярно , че можеш да се прехвърлиш фармация, и вече бала не е висок, тази година класирането е по ред на желанието, а не по бал и така в колежа влязоха хора с много нисък бал по първо желание !cufff написа:А защо мисллиш, че пом. фармацевт е с най-висок бал, защото може да се прехвърлиш после фармация. Иначе за мен медицинска сестра е ужасно нещо. Ако не си забелязала повечето лекари ги третират като слугини и се отнасят към тях с подигравка. Ако са те приели акушерка, по-добре се запиши това.
Виж таблицата за класирането, хора дето са го писали на първо желание са с бал 21. За всички други колежански специалности баловете са стигнали до 18..15, някои даже и за 12 итн(говоря за тези, които са ги писали за първо желание). А за това с прехвърлянето..познавам доста хора, които са го направили и не говоря наизуст.BB написа:Не е вярно , че можеш да се прехвърлиш фармация, и вече бала не е висок, тази година класирането е по ред на желанието, а не по бал и така в колежа влязоха хора с много нисък бал по първо желание !cufff написа:А защо мисллиш, че пом. фармацевт е с най-висок бал, защото може да се прехвърлиш после фармация. Иначе за мен медицинска сестра е ужасно нещо. Ако не си забелязала повечето лекари ги третират като слугини и се отнасят към тях с подигравка. Ако са те приели акушерка, по-добре се запиши това.
Говоря ти са тази специалност точно, а не за всяка в колежа.BB написа:Пак казвам няма такова прехвърляне , който ти е казал че се е прехвърлил не е бил коректен към теб, вероятно се е прехвърлил от Македония или Украйна ! ПОВЯРВАЙ ! Ако беше така аз първа щях да се запиша в колежа и не само аз, вярвай ми!
п.п и дори да не прехвърляне в рамките на нормалното( без плащане), то 100% се плаща по-малко ако се прехвърлиш от Украйна или Македония.