Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
anjelica
В началото бе словото

Мнение от anjelica »

И едно голямо браво за темата - най-посещавана и най-полезна => ставаш за организатор - а такива хора правят най-яките купони .... :D :wink:
Insipidity
От дъжд на вятър

Мнение от Insipidity »

Аз се съм Еколог с главно Е , хихи а защо по задължение ставаш и лягаш рано , мисля , че доста иска медицина , така че дано стане , то от тези лауреатки никакви места мисля ,че не са останали все пак надеждата умира последна:)ние сме с теб:)
Изображение
It's not my fault I've been magnetic since I was a babe.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Искам да ви питам къде става записването в медицинския университет за специалностите акушерка,медицинска сестра?
И какви документи трябва да се носят?
Никъде нищо не пише за това.
За София става дума.

Александър честито за МБ :D
doctors
В началото бе словото

относно питането ти за Мед СЕСТРА И Акушерка!!

Мнение от doctors »

В сайта на Му-София в текуща кампания пише къде се осъществява записването за всяка специалност.Ще ти го напиша все пак и текста:

Медицинска сестра и Акушерка-окс Бакалавър София-Записване:
Факултет Обществено здраве ул Бяло Море 8 студентска Канцелария тел:
9432 304.

Медицинска сестра и Акушерка - ОКС Бакалавър Филиал Враца
Ученически комплекс корпус 1 ет 2 стая 203 тел 092 64 51 76.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

fosilka написа:Искам да ви питам къде става записването в медицинския университет за специалностите акушерка,медицинска сестра?
За София става дума.

Не ми казвай само, че ще предпочетеш акушерка или медицинска сестра пред МБ или БТ, защото това е безумие. Лично мое мнение, но цял живот да търпиш да те мачкат лекари итн. Плюс това в колежите ставаш спациалист, а не бакалавар. Единствената специалност, която си заслужава в тоя колеж е пом. фармацевт.
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

колкомнго хора сапиети мидицина на второ клсиране е сф
Mimi_Bank
В началото бе словото

Мнение от Mimi_Bank »

Za-Zaa-Zou написа:колкомнго хора сапиети мидицина на второ клсиране е сф
Две момичета с бал 34,44 и шест момчета (мин. бал 30,72)
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

cufff написа:
fosilka написа:Искам да ви питам къде става записването в медицинския университет за специалностите акушерка,медицинска сестра?
За София става дума.

Не ми казвай само, че ще предпочетеш акушерка или медицинска сестра пред МБ или БТ, защото това е безумие. Лично мое мнение, но цял живот да търпиш да те мачкат лекари итн. Плюс това в колежите ставаш спациалист, а не бакалавар. Единствената специалност, която си заслужава в тоя колеж е пом. фармацевт.

В Софийския университет нямам шанс нито за МБ нито за БТ.За Пловдив още не е ясно но предполагам че специално за МБ няма да стане.
Второ явно не си запозната,акушерките и медицинските сестри са бакалавър а всичко останало в специалист.Пом.фармацевта е специалист а не вишист.Все едно си карал техникум с допълнителна година.
Трето помощник фармацевта няма право да работи с рецепти а само да продава аспиринчета,тестове за бременност и да има дрогерия а не АПТЕКА.
И четвърто и аз предпочитам молекулярната биология,но ето че с оценка 5,70 в Пловдив НЯМА ДА МЕ ПРИЕМАТ за мое най голямо съжаление. :wink:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

А защо мисллиш, че пом. фармацевт е с най-висок бал, защото може да се прехвърлиш после фармация. Иначе за мен медицинска сестра е ужасно нещо. Ако не си забелязала повечето лекари ги третират като слугини и се отнасят към тях с подигравка. Ако са те приели акушерка, по-добре се запиши това.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Акушерка са ме приели не медицинска сестра.И аз не е харесвам тая специалност медицинска сестра...
Прехвърлянето става адски трудно.
Все пак ние имаме аптека знам за какво точно става дума.

Ако ме приемат поне биоинформатика в Пловдив тогава мога да се замисля да се откажа от тая акушерка.Но за в момента ме приеха Екология в Плд и Биология и Химия в Софийски-специалности за който нито има работа нито перспектива. :roll:
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

fosilka написа:Акушерка са ме приели не медицинска сестра.И аз не е харесвам тая специалност медицинска сестра...

Ако ме приемат поне биоинформатика в Пловдив тогава мога да се замисля да се откажа от тая акушерка.Но за в момента ме приеха Екология в Плд и Биология и Химия в Софийски-специалности за който нито има работа нито перспектива. :roll:
Ти за биоинформатика видяла си учебния план. Като завършиш това. направо ще станеш компютърен специалист. Има много малко свързано с биологията.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Не мога да разчета нищо :roll: излизат ми някакви йероглифи.формата е не разчитаем за моя компютър :wink:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

fosilka написа:Акушерка са ме приели не медицинска сестра.И аз не е харесвам тая специалност медицинска сестра...

Много гадно става това образуване на оценка в пловдив с коефициент 6.... Хубаво, че акушерка си приета, поне работата е свързана, да носиш щастие на хората. И все пак нз какво да ти препоръчам. Не съм запозната с биоинформатиката, но съм чувала много добри отзиви за нея(като бъдеща реализация)
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Аз чух че няма нищо общо с биологията,а повече с математиката.
Аз математиката я мразя.Освен тва не виждам като какъв ще се работи с тая биоинформатика... :roll:
Общо взето май ще си остана акушерка в София :roll: Поне ще помагам на хората и ще съм в някаква полза пък било то и под ръководството на лекар което е не винаги.някой хора си раждат нормално с акушерка :D ух
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

fosilka написа:Аз чух че няма нищо общо с биологията,а повече с математиката.
Аз математиката я мразя.Освен тва не виждам като какъв ще се работи с тая биоинформатика... :roll:
Общо взето май ще си остана акушерка в София :roll: Поне ще помагам на хората и ще съм в някаква полза пък било то и под ръководството на лекар което е не винаги.някой хора си раждат нормално с акушерка :D ух
Не я подценявай информатиката, сестра ми си намери доста добра и то като първа работа заплащането и е над 1000 лв. А нейните знания са меко казано доста зле...:) нз то вече не е толкова до специалността, колкото до реализацията след това.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”