Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Мерси мерсии :) а сега яко релакс :)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

блазя ти. Честно :D
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Ам аз още не мога да го осъзная .... толкова време самоза това си мислех и изведнъж бам и сега не мога хахаха чудна работа :) а ти какво си приет?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Е, радвам се, че си успяла. Хубаво е така :)

Аз бях приет МО и като че ли все още съм студент в СУ. Но сега съм доста далеч от него, гърча се под напора на канджите и СИ МЕЧТАЯ за почивка. Японският е приятен език, но не и през август.

Съвсем не и през август. Мрън.
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Е, как бе, там на село нямате ли ваканция поне Август? :lol: Що не дойдете малко насам?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

На село цикадите ще ни изядат, но поне ВИНАГИ остава покривът на общежитието и 35-ватови колонки плюс Асахи Драй. Гайдай си има своите предимства.

Официално сме в натсуясуми и официално имаме към 200 страници домашни, 3 сакубуна и 250 екстра канджита, които уж нямало да ги има на кугатсу но шикен. Да бе. Ваканция, та плющи.

Токио ни е малко далеч, мислехме да идем след 20-ти, ама губим контакт с тамошната колония. Но другата седмица отиваме на къмпинг в Мие, хня хня хня.
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Какви предимства бе, единственото хубаво на Осака Гайдай е, че ученето им е сериозно и поне излизаш добре научен. За останалото не ми говори. :?
Учи, учи. Виждаш ли ги ония трите там от СУ, дето се зорят вече четвърта година с японския? Ти до края само на тази година ще знаеш поне колкото тях, а може и отгоре. Мда. Такава ви е програмата. 8)
А за Мие... от село та на паланка. :lol: :lol:

П.С. С тукашната колония ще ви свържем, ако се налага.
Аватар
axelious
В началото бе словото

Мнение от axelious »

Moje bi prekusvam razgovora, za koeto se izvinqvam, no imam edin vupros. Az 6te sum purva godina MO, no yjasno mnogo iskam da y4a qponski, ima li nqkakuv na4in- kursove ili vuzmojnost da se y4i kato vtora specialnost, ne6to kakvoto i da e? Blagodarq predvaritelno.;]
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

За съжаление няма. Като втора специалност може да се учи японистика само ако си завършиш тази и кандидатстваш наново.
Вечерните курсове ги преквалифицираха в следдипломен курс за нещо си там, и общо взето им разказаха играта. :( Не съм напълно сигурен, но мисля че вече не са така достъпни.
Може би алтернативата е частните школи. Провери и има ли възможност за прехвърляне от МО в японистика догодина.
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

аз пък имам някакъв спомен,че са ги преместили тези курсове към соу-то,където се изучават източни езици...
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
axelious
В началото бе словото

Мнение от axelious »

Благодаря ви много, като започна годината ако имам възможност ще си потърся някакъв начин да го уча.;) Arigato!
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

А, възможно е да са ги преместили в 18-о, да.
Причината за премахването на този курс е в това, че японците отказват да пращат повече доброволци да обучават хората. Откакто сме член на ЕС, Япония не ни третира по същия начин и всички досегашни дарения, помощи и милостини прекъсват. :(
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Официално сме в натсуясуми и официално имаме към 200 страници домашни, 3 сакубуна и 250 екстра канджита, които уж нямало да ги има на кугатсу но шикен. Да бе. Ваканция, та плющи.

Аз ли не съм в час ??? Нищо не разбрах :) Къде го учиш това? Къде това село? хаха и аз искам :) стига да има някъде река, езеро, язовир или нещо подобно :) ЖЕГААА :oops:
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Уууу сгрях... ама съм голям реотан... ТИ СИ В ЯПОНИЯЯЯЯ!! :) познах нали? шматкааа :)
Аватар
hotch_potch
В началото бе словото

Мнение от hotch_potch »

Хееей, японисти! Докато намеря къде ви е темата получих топлинен удар пред пц-то :colors:

Аз продължавам като един рекламен агент да поствам един линк http://www.crunchyroll.com/. Там има азиатски филмчета и предполагам ще е полезно.

Ох, прегрях :colors:
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Заключено

Обратно към “ФКНФ”