Catherine написа:С каква програма се отваря това нещо?Нещо я нямам на ПСто и не мога да зацепя какво трябва да инсталирам.
ХЕЛОУ? НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ? МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ, МНОГО СЪМ ЛюБОПИТНА, А НЕ МОГА ДА ГО ОТВОРЯ ТОЯ ГАДЕН ФАЙЛ
Модератор: Boromir
Catherine написа:С каква програма се отваря това нещо?Нещо я нямам на ПСто и не мога да зацепя какво трябва да инсталирам.

Ами дай тогава и СУ да се хване на същото хорце и да пише нереални оценки на кандидатите само и само обществеността да се радва, че Алма Матер приема отличници-нещо, което УНСС майсторски направи. Иначе баловете наистина са паднали, но не мисля, че положението е толкова трагично. Специалностите, които по-принцип са с по-нисък бал са паднали, защото просто много хора предпочитат да изберат УНСС и някаква икономика вместо да кандидатстват в СУ с по-ниските си оценки. Специалности като политология, стопанско управление, публична администрация, право, МО, Икономика, МСЮЕ и други са си запазили бала, дори се е покачил. За факултета по журналистика не мога да не се съглася-бала е паднал и то много, но всяка година има различни сюрпризи. Далеч съм от мисълта, че кадрите, които влизат са сульо и пульо, които учебник не са отваряли. Това е по-вероятно при една система за прием, в която университета определя оценките според представянето на кандидат-студентитеlo_flo написа: Според мен СУ си вкара автогол, като оряза оценките на многото кандидатстващи, така сам си е виновен, че е нисък бала
Мерси за информацията.. мн ми беше интересно дали мита за падането на баловете ще се сбъдне.. явно ти си напълно права.. пада много за по-нежеланите специалностти заради УНСС (М.Стоева написа:Вчера към 16 h в Юридическия факултет списъка на правистите си беше почти запълнен, а за МО-то от 70 се бяха записали 60, а днес все пак е последен ден...
Това го има най-вече в УНСС в СУ всеки си е влязъл това което си е заслужил.. било то Педагогика например или Правоlo_flo написа:Ама защо се опитвате да ми слагата думи в устата. Не каазвам, че който влиза с нисък бал е сульо и пульо, вярно е че има и такива, които не им е мястото там, но това навсякъде го има
marrylin написа: Adobe Reader.

Правят го комплексирани пуберчета,които са влезли в селския вуз и се имат за големи пичове...pure poison написа:за кой файл става въпрос?абе аз да ви кажа, за тия тъпи публикации, УНСС:СУ 2:0 - това е смешно! Айде някой да отиде примерно на изпит в СУ и да успее да препише нещо - да отиде без капка знание - никога няма да успее да върже 3, докато в УНСС така се преписва - просто нямам думи! С тоя тест е повече от елементарно да се препише!!! И като бях на изпитите им видях прекалено много хора да преписват, приятелите ми преписваха (някои де), че дори аз помогнах на 1 съученик с 15-20 въпроса...Така че не може да се сравняват 2та ВУЗа! И който го прави е наистина много тъп!

Абсолютно в УНСС номера е кои е преписал по-качествено.. въобще няма база на сравнение м/у УНСС и СУ .. тук може при някои изпити да има субективизъм ама поне си изкарваш сам оценката.pure poison написа:за кой файл става въпрос?абе аз да ви кажа, за тия тъпи публикации, УНСС:СУ 2:0 - това е смешно! Айде някой да отиде примерно на изпит в СУ и да успее да препише нещо - да отиде без капка знание - никога няма да успее да върже 3, докато в УНСС така се преписва - просто нямам думи! С тоя тест е повече от елементарно да се препише!!! И като бях на изпитите им видях прекалено много хора да преписват, приятелите ми преписваха (някои де), че дори аз помогнах на 1 съученик с 15-20 въпроса...Така че не може да се сравняват 2та ВУЗа! И който го прави е наистина много тъп!