Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Insipidity
- От дъжд на вятър
относно питането ти за Мед СЕСТРА И Акушерка!!
В сайта на Му-София в текуща кампания пише къде се осъществява записването за всяка специалност.Ще ти го напиша все пак и текста:
Медицинска сестра и Акушерка-окс Бакалавър София-Записване:
Факултет Обществено здраве ул Бяло Море 8 студентска Канцелария тел:
9432 304.
Медицинска сестра и Акушерка - ОКС Бакалавър Филиал Враца
Ученически комплекс корпус 1 ет 2 стая 203 тел 092 64 51 76.
Медицинска сестра и Акушерка-окс Бакалавър София-Записване:
Факултет Обществено здраве ул Бяло Море 8 студентска Канцелария тел:
9432 304.
Медицинска сестра и Акушерка - ОКС Бакалавър Филиал Враца
Ученически комплекс корпус 1 ет 2 стая 203 тел 092 64 51 76.
Не ми казвай само, че ще предпочетеш акушерка или медицинска сестра пред МБ или БТ, защото това е безумие. Лично мое мнение, но цял живот да търпиш да те мачкат лекари итн. Плюс това в колежите ставаш спациалист, а не бакалавар. Единствената специалност, която си заслужава в тоя колеж е пом. фармацевт.fosilka написа:Искам да ви питам къде става записването в медицинския университет за специалностите акушерка,медицинска сестра?
И какви документи трябва да се носят?
Никъде нищо не пише за това.
За София става дума.
Александър честито за МБ
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
cufff написа:Не ми казвай само, че ще предпочетеш акушерка или медицинска сестра пред МБ или БТ, защото това е безумие. Лично мое мнение, но цял живот да търпиш да те мачкат лекари итн. Плюс това в колежите ставаш спациалист, а не бакалавар. Единствената специалност, която си заслужава в тоя колеж е пом. фармацевт.fosilka написа:Искам да ви питам къде става записването в медицинския университет за специалностите акушерка,медицинска сестра?
И какви документи трябва да се носят?
Никъде нищо не пише за това.
За София става дума.
Александър честито за МБ
В Софийския университет нямам шанс нито за МБ нито за БТ.За Пловдив още не е ясно но предполагам че специално за МБ няма да стане.
Второ явно не си запозната,акушерките и медицинските сестри са бакалавър а всичко останало в специалист.Пом.фармацевта е специалист а не вишист.Все едно си карал техникум с допълнителна година.
Трето помощник фармацевта няма право да работи с рецепти а само да продава аспиринчета,тестове за бременност и да има дрогерия а не АПТЕКА.
И четвърто и аз предпочитам молекулярната биология,но ето че с оценка 5,70 в Пловдив НЯМА ДА МЕ ПРИЕМАТ за мое най голямо съжаление.
Акушерка са ме приели не медицинска сестра.И аз не е харесвам тая специалност медицинска сестра...
Прехвърлянето става адски трудно.
Все пак ние имаме аптека знам за какво точно става дума.
Ако ме приемат поне биоинформатика в Пловдив тогава мога да се замисля да се откажа от тая акушерка.Но за в момента ме приеха Екология в Плд и Биология и Химия в Софийски-специалности за който нито има работа нито перспектива.
Ако ме приемат поне биоинформатика в Пловдив тогава мога да се замисля да се откажа от тая акушерка.Но за в момента ме приеха Екология в Плд и Биология и Химия в Софийски-специалности за който нито има работа нито перспектива.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ти за биоинформатика видяла си учебния план. Като завършиш това. направо ще станеш компютърен специалист. Има много малко свързано с биологията.fosilka написа:Акушерка са ме приели не медицинска сестра.И аз не е харесвам тая специалност медицинска сестра...
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

Много гадно става това образуване на оценка в пловдив с коефициент 6.... Хубаво, че акушерка си приета, поне работата е свързана, да носиш щастие на хората. И все пак нз какво да ти препоръчам. Не съм запозната с биоинформатиката, но съм чувала много добри отзиви за нея(като бъдеща реализация)fosilka написа:Акушерка са ме приели не медицинска сестра.И аз не е харесвам тая специалност медицинска сестра...
Аз чух че няма нищо общо с биологията,а повече с математиката.
Аз математиката я мразя.Освен тва не виждам като какъв ще се работи с тая биоинформатика...
Общо взето май ще си остана акушерка в София
Поне ще помагам на хората и ще съм в някаква полза пък било то и под ръководството на лекар което е не винаги.някой хора си раждат нормално с акушерка
ух
Аз математиката я мразя.Освен тва не виждам като какъв ще се работи с тая биоинформатика...
Общо взето май ще си остана акушерка в София
Не я подценявай информатиката, сестра ми си намери доста добра и то като първа работа заплащането и е над 1000 лв. А нейните знания са меко казано доста зле...fosilka написа:Аз чух че няма нищо общо с биологията,а повече с математиката.
Аз математиката я мразя.Освен тва не виждам като какъв ще се работи с тая биоинформатика...![]()
Общо взето май ще си остана акушерка в СофияПоне ще помагам на хората и ще съм в някаква полза пък било то и под ръководството на лекар което е не винаги.някой хора си раждат нормално с акушерка
ух