Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

THE_PARASITE написа:
Vanuushka написа:
melestorm написа:
Vanuushka написа:Искам да питам доц. Пламен Митев преподава ли в тази специалност :?:
Здравейте и от мен.И едно голямо ЧЕСТИТО.
Надявам да ни преподава следващия семестър доц.Митев, но все още нямаме информация за това.
Новите колеги могат да се свържат с някой от наЗ на ЛС, за да си разменим Скайп и други разни....
Да разбирам ли че ти си в тази специалност за втора година :) кои други преподават? Някои така по - известни, четох в уч план за Христо Матанов, Дим. Ангелов :roll:
Всъщност не е Димитър Ангелов, а Петър Ангелов ! :)

Еххххххх много, ама много съм невежа :oops: :oops: :oops: , за което се извинявам :) ама нали човек понякога трябва да направи грешка и е важно след това да се поучи от нея :wink:
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

И все пак не че подценявам другите преподаватели, сигурно са невероятни, вие ще кажете, но много ми се иска да ни преподава и доц. Пламен Митев :) а всъщност той на кого преподава :roll:
Аватар
Vanuushka
От дъжд на вятър

Мнение от Vanuushka »

Абе всъщност съм сигурна, че всички преподаватели в тази специалност ще са невероятни и готини и все там хубави неща :) спирам се, че май няма никого и си пиша сама :lol: :) :lol:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Vanuushka написа:И все пак не че подценявам другите преподаватели, сигурно са невероятни, вие ще кажете, но много ми се иска да ни преподава и доц. Пламен Митев :) а всъщност той на кого преподава :roll:
Преподава във втори курс по Възрожденска история.
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

вчера една колежка там дето бачкам тия дни ми разправя ,че имало учебна практика в гърция? вярно? грешно?
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Geronimo написа:вчера една колежка там дето бачкам тия дни ми разправя ,че имало учебна практика в гърция? вярно? грешно?
:lol: :lol: :lol: Ами...то нещата седят особено...има разни практики из Балкански страни, на които ходят студентите от катедра Балканистика. Иначе в учебния план има нещо, наречено "Практика по спешна антропология", което нито го знаем какво е, нито къде е. От гледна точка на езиците също е трудно да се организира нещо (поне до втори курс). На нашата преподавателка й намекнахме нещо 1-2 пъти и щеше да ни застреля. :lol: Има желание, ама само с желание не става. :roll: Така че - поне за практиките и т.н. - сигурна информация няма.
А относно преподвателите - гответе се за среща с неочакваното. :twisted: Повечето са дъ бест, но ще видите на политологията какво става... :twisted: И на разни други работи... :lol: Ама сами ще видите - така няма да ви е интересно. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

Хм, хм...... феичке, недей така да стряскаш новаците и мен в това число :) запознавай ни с негативните страни навреме, за да изградим правилна стратегия за оцеляване :wink: а пък за приятните неща, то за тях нямам нищо против да ми ги оставиш за изненада :D
Между другото, отстрани нещата с тази специалност изглеждат много добре, това че сме малко хора май е по-скоро един голям плюс, отколкото минус.. разбрах, че си имаме и сайт, което е страхотно. Разгледах го и вече знам какво точно ще уча поне първата година, за което благодаря на THE_PARASITE. :wink:
Като цяло е много готино че се поддържа такава връзка ммежду студентите от МСЮИЕ... пък било то защото си съчувстваме в ролята си на неориентирани в нещо доста ново :)
Пожелавам си готини колеги и колежки и дано на всички ни тази специалност ни донесе подобаващо професионално място в новите условия, които се оформят за България с влизането в ЕС..
Поздрави :wink:
A.Levitte
В началото бе словото

Мнение от A.Levitte »

[color=red][size=200]Nazi[/size][/color] написа:Хм, хм...... феичке, недей така да стряскаш новаците и мен в това число :) запознавай ни с негативните страни навреме, за да изградим правилна стратегия за оцеляване :wink: а пък за приятните неща, то за тях нямам нищо против да ми ги оставиш за изненада :D
Между другото, отстрани нещата с тази специалност изглеждат много добре, това че сме малко хора май е по-скоро един голям плюс, отколкото минус.. разбрах, че си имаме и сайт, което е страхотно. Разгледах го и вече знам какво точно ще уча поне първата година, за което благодаря на THE_PARASITE. :wink:
Като цяло е много готино че се поддържа такава връзка ммежду студентите от МСЮИЕ... пък било то защото си съчувстваме в ролята си на неориентирани в нещо доста ново :)
Пожелавам си готини колеги и колежки и дано на всички ни тази специалност ни донесе подобаващо професионално място в новите условия, които се оформят за България с влизането в ЕС..
С резолюция № 181 на ООН проповядването на нацизъм се инкриминира
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

A.Levitte написа:
[color=red][size=200]Nazi[/size][/color] написа:Хм, хм...... феичке, недей така да стряскаш новаците и мен в това число :) запознавай ни с негативните страни навреме, за да изградим правилна стратегия за оцеляване :wink: а пък за приятните неща, то за тях нямам нищо против да ми ги оставиш за изненада :D
С резолюция № 181 на ООН проповядването на нацизъм се инкриминира
Откъде знаеш, че тя е Нази?
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Nazi е в този форум от година мисля и никой не й е направил забележка. Явно никът й не значи това.
А относно това, което ме попита...мммм,какво да ти кажа. :) Вашият випуск като гледам ще е от повече хора,но дано сте готини. :) А иначе никой не може да ви каже как да се държите. Всеки сам за себе си ще намери ритъма си. А ако има нещо лошо - ще се обсъжда на място. За начало се пригответе да чувате много негативи за специалността, дори и от преподаватели. Жалко, че няма да имате упражнения при Димитър Атанасов (т.нар. Митьо Костюма) - няма такъв смях, супер пич. :) Та така. Аз тука станах осведомителна агенция. Мойте колеги мълчат. :lol:
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

С резолюция № 181 на ООН проповядването на нацизъм се инкриминира[/quote]

Леле.... още съм в шок... хахаха, какъв нацизъм, какво става тук...
Да, знам че в превод от английски "NAZI" означава нацист, фашист, но.... това не е английско име все пак, а аз точно така се казвам :) И противно на всякакви такива нацистки наклонности съм доста миролюбива личност :wink: Така че, спокойно, не мисля да всявам раздор във форума.. дано само не ме накарате да си сменя ника, че ще го приема като убида.. :wink: :wink: :wink:
A.Levitte
В началото бе словото

Мнение от A.Levitte »

Nazi написа:С резолюция № 181 на ООН проповядването на нацизъм се инкриминира

Леле.... още съм в шок... хахаха, какъв нацизъм, какво става тук...
Да, знам че в превод от английски "NAZI" означава нацист, фашист, но.... това не е английско име все пак, а аз точно така се казвам :) И противно на всякакви такива нацистки наклонности съм доста миролюбива личност :wink: Така че, спокойно, не мисля да всявам раздор във форума.. дано само не ме накарате да си сменя ника, че ще го приема като убида.. :wink: :wink: :wink:
В такъв случай , извинявай :oops:
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

няма проблем, нанесе ми леки морални щети, но ще се преживее някак :wink:
Аватар
ballsmile
В началото бе словото

Мнение от ballsmile »

Nazi написа:Пожелавам си готини колеги и колежки :wink:
И аз си ги пожелавам!!! :roll:
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

ballsmile написа:
Nazi написа:Пожелавам си готини колеги и колежки :wink:
И аз си ги пожелавам!!! :roll:
Шшшш, алооооууу... :lol: А ние какво сме, бре?! То не че аз не искам симпатични момчета ( :oops: :oops: :oops: )...Ама твойто звучи все едно не ни оценяваш. :( Ще плача... :cry:
Заключено

Обратно към “ИФ”