Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
hypnosssa написа:тва за срещата и аз си го мислех,сериозно
ама по-добре според мен да е към средата на септември...така да се каже да е "Среща на Форумните прависти"...тъкмо ще се поопознаем в различните групи,и като почне учебната година,ще си имаме познати в почти всички групи
според мен по-важни са потоците, а не групите Групи са за упражнения, а лекции се слушат на потоци
Хората, които сме в София просто трябва да се разберем и това е. А по-нататък, живот и здраве, когато всички сте тук, ще си изберем един хубав ден и ще отидем на някъде(= Само свирнете като сте морално подготвени за нас и ще измислим нещо(=
IzoBeL написа:И аз съм вътре Някой във 2-ра група,1-ви поток?
Ейййй...много яка мацкааа )) Кеф, ще сме една ГРУПА!!!Браво...Тцтцтц..Защо ли ми се струва, че те познавам...Хммм..и то изглеждаш като онези хора, които познавам от пет години...Странно!Няма нищо, де!Пак кефиш ) Мимиииииииииииии {}{}{}{}{}
Hahah abe i ti si mi poznat... mn stranno kak taka... Ole Valaa,mai samo nie shte sme si v taq 2-ra grupa
- Ще ми направиш ли едно хвърчило ?
- Не, ще те науча да летиш ! ...
makeeverything написа:summer: Обадих се и ми съобщиха, че са го поправили още вчера. Много технически грешки ставали, пък аз цял ден се притеснявах.... кхкх
Радвам се. .В крайна сметка те затова са там
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета