Идеалната половинка?!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Трябва между нас да има естествено привличане - казват му химия, но на мен този "термин" не ми харесва. На вид може да е всякаква, но задължително да има чар. Трябва да е забвна и умна, и най-вече различна - всеки ден с нея да е по-особен. Също така предпочитам да не ми "диша във врата".
Колкото до приликите - да трябва да ги има в някаква степен, но само по отношение на интересите - да можем да говорим на един език.
Колкото до приликите - да трябва да ги има в някаква степен, но само по отношение на интересите - да можем да говорим на един език.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бе не ми прилича на мене да говоря за идеални половинки, ама айде
Като по-малка (разбирай романтичните 13-14 години) имах списък наброяващ около 40 качества, които един мъж трябва да притежава,за да бъде идеалната ми половинка. Е, животът ме поблъска в стената доста яко, та качествата се сведоха до доста по-малко. В момента се ограничават горе-долу до тези - дълга коса ( е, те това не можах да си го избия от ума, все такива ме привличат!!); по-висок от мен ; задължително трябва да е интелигентен, това се преценява по начина , по който разговора бъде воден; патриотизъм;способност да бъде отговорен и решителен;силен физически;добър в секса (е това дори и да ви се струва странно, е много важно в една връзка, поне за мен); да иска деца; амбициозен, но не болезнен кариерист...
Това е горе-долу човекът, с когото бих могла да живея до себе си повечко време
Като по-малка (разбирай романтичните 13-14 години) имах списък наброяващ около 40 качества, които един мъж трябва да притежава,за да бъде идеалната ми половинка. Е, животът ме поблъска в стената доста яко, та качествата се сведоха до доста по-малко. В момента се ограничават горе-долу до тези - дълга коса ( е, те това не можах да си го избия от ума, все такива ме привличат!!); по-висок от мен ; задължително трябва да е интелигентен, това се преценява по начина , по който разговора бъде воден; патриотизъм;способност да бъде отговорен и решителен;силен физически;добър в секса (е това дори и да ви се струва странно, е много важно в една връзка, поне за мен); да иска деца; амбициозен, но не болезнен кариерист...
- fire
- Живее, за да пише
Да, но има един малък проблем. Въпросната "готина музика" за едни наистина може да е готина, но за други да е съвсем непонятна и да не им харесва. И тогава?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Идеалният...трябва да ме разбира, да знае защо се стремя към това, което се стремя, без да се налага да му обяснявам много-много, да имаме поне допирна точка в интересите си, да не ме ограничава и да приеме, че винаги ще бъда малко или много отдадена на кариерата си (това дотука е едно), да се разбира с родителите ми (не бих понесла да се наложи да избирам между тях и него), да приеме, че винаги ще имам много ПРИЯТЕЛИ мъже, без да ревнува.
Също и да не пие (не много, да няма проблеми с алкохола) и да не му и мине през ума да ме нарани физически или психически. И просто да ме обича. Как се обяснява това? Да ме обича...Разбирате ли, да ме обича не ВЪПРЕКИ онова, което съм, а ТЪКМО ЗАРАДИ него. Да отключва най-добрите ми черти, и аз имам такива, да кара сърцето ми да прелива от нежност, да се усмихвам при мисълта за него, да знам, че когато съм с него, не може да ми се случи нищо лошо, че заедно ще преодолеем всяко изпитание, че това ще продължи до края...
Абе, да ме обича, много е лесно да се каже. И най-лошото от всичко е, че намерих този мъж, а него вече го няма.
Също и да не пие (не много, да няма проблеми с алкохола) и да не му и мине през ума да ме нарани физически или психически. И просто да ме обича. Как се обяснява това? Да ме обича...Разбирате ли, да ме обича не ВЪПРЕКИ онова, което съм, а ТЪКМО ЗАРАДИ него. Да отключва най-добрите ми черти, и аз имам такива, да кара сърцето ми да прелива от нежност, да се усмихвам при мисълта за него, да знам, че когато съм с него, не може да ми се случи нищо лошо, че заедно ще преодолеем всяко изпитание, че това ще продължи до края...
Абе, да ме обича, много е лесно да се каже. И най-лошото от всичко е, че намерих този мъж, а него вече го няма.
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
мила, ама ти май си доста влюбена, щом ме описваш мен като идеален;) (като изключим децата, които съм отложил за по-късен етап:))Crematory написа: В момента се ограничават горе-долу до тези - дълга коса ( е, те това не можах да си го избия от ума, все такива ме привличат!!); по-висок от мен ; задължително трябва да е интелигентен, това се преценява по начина , по който разговора бъде воден; патриотизъм;способност да бъде отговорен и решителен;силен физически;добър в секса (е това дори и да ви се струва странно, е много важно в една връзка, поне за мен); да иска деца; амбициозен, но не болезнен кариерист...
edited by Crematory: аз ако не бях влюбена, щях ли да се омъжвам за тебе? Бтв, благодаря,почувствах се неглупава
моите се свеждат до това - да е сладурана и да не е глупава, а ако имаме и сходни вкусове за музика, книги и подобни се счита за бонус
за разлика от един мой приятел, чиито идел беше - млада, красива, умна, пък няма значение, че е много богата;)
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
мне, идеала с случая е метър и двайсет с плоска глава, големи уши и малки ръце
1.20 - да прави фреснка права
плоска глава - да има къде да си оставиш халбата с бира
големи уши - да има къде да си тръскаш цигарата
малки ръце - да ти изглежда по-голям
дамите да не се сърдят, то е за шегата, не съм го аз измислил
като цяло на мен лично за френската не ми е удобно да съм прав, когато го правя не пия, по принцип не пуша, а и съм си доволен от размера, не ми трябва да ми изглежда по-голям
макар че като се замисля, ми харесват дамите с малки и нежни ръце, когато ги взема в своята лапа ми изглежда като от сцената на красавицата и звяра, когато танцуваха;)
като цяло на мен лично за френската не ми е удобно да съм прав, когато го правя не пия, по принцип не пуша, а и съм си доволен от размера, не ми трябва да ми изглежда по-голям
макар че като се замисля, ми харесват дамите с малки и нежни ръце, когато ги взема в своята лапа ми изглежда като от сцената на красавицата и звяра, когато танцуваха;)
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Моят познат искаше неговата просто да е ниска за френската, тъй като той самият беше доста нисък, макар и вече над 20-те. Пие рядко, но пуши много, така че плоската глава наистина му беше за пепелника, а когато ушите стърчат е по-лесно да се хванат с ръка и да се управлява по време на френскатаLord de Sword написа:мне, идеала с случая е метър и двайсет с плоска глава, големи уши и малки ръце
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хм, какви качества трябва да притежава идеалната половинка.....ако бях на 15 можех да ви изредя изчерпателен и строго определен списък....и ако даден младеж не отговаряше дори само на едно изискване от него- изобщо не си правех труда да опитвам "какво може да стане". Но от позоцията на преклонните си 20 години мога категорично да кажа единствено какви "особености" не трябва да притежава идеалната ми половинка
И така.....На първо и най-важно място не трябва да му висят панталоните
Не знам остарявам ли или какво, ама тая рапърска мода просто ми бърка в здравето!
Не трябва да ходи на козметик, да си прави маски за лице и да си бръсне 'де що има косми
Общо взето тва е най-важното
А сега няколко трябва
Да е умен поне колкото или повече от мен. Да разбира от футбол също поне колкото мен(мъж, който не гледа футбол въобще го отписвам!)
За външност нямам претнеции....но все пак е добре да не е отчайващо грозен
Предпочитам гола глава и катинарче, но и да не са на лице не е фатално, лесно може да се поправи (питайте гаджето ми
)
Тва е, ако се сетя ще допълвам
И така.....На първо и най-важно място не трябва да му висят панталоните
А сега няколко трябва
За външност нямам претнеции....но все пак е добре да не е отчайващо грозен
Тва е, ако се сетя ще допълвам

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър