Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
radja написа:Не знам за вас, но аз никога не съм вярвал, че на едно място ще се съберат все хора, които ще се харесват и все хора, които ще са качествени. От 410 човека факултет все ще има един нелицеприятен за мен и поне 50 няма да ме дишат.
Все едно, не ми трябват повече от 10-15-20 човека, всъщност дори 5 ми стигат. Важното е да сме "наши"(= Пък по-нататък ще се види кой закъде е. Случайности няма, особено пък в този бранш(=
Ти каква специалност си? Винаги има тези неща, за които говориш. Лошо е, когато са прекалено много
От мизерии няма да се спасим. Свикнал съм да търпя с хора, с които при нормални обстоятелства не бих погледнал(и обратното, разбира се, нали трябва да има взаимност^^) и не смятам, че завбъдеще ще бъде по- розово. Е...освен хероина, ама там са слончета(=
За мен страшното е не, че не са влезли само шесторкаджии, а че има много хора, които са за "фюлюльогиятъ" и не знаят как да напишат правилно думата...[/quote]
да така е! докато чаках на опашката да се записвам се нагледах на простотии... например едно момиче ме попита какво да напише в графата '' гражданин на " ! просто нямам думи... да не говорим за майки които са дошли със синчетата, да не би нещо да объркат... не знам да се смея ли или какво...
РАджа, аз съм социология!
Казвате за родителите- вчера, като се редях на опашката, имаше един татко, дето беше зад мен и постоянно сме сръчкваше в ребрата с един вестник и като се разбеснях и му направих забележка, той ми отвърна: Къф ви йе проблйема, ма?
Леле мен тия мамчета как ме дразнехааа......разбирам да дойде само един-или майката,или детето,да се запише...а те х2 ...и вътре даже влизат майките,и стоят на опашката за подпечатване заедно с дечицата си и само създават илишен калабалък и...абе издразних се...
а иначе вече свиквам с меката реч...просто си давам сметка,че към 80% от хората в университета ще са от провинцията...не че някога съм се дразнила де,ама някак си ми беше странно досега...
Ша мйекаме и йекаме много Нищо лично към тези извън Сф, надявам се да не оспамим темата по тоя в-с, но имаше едни, дето само селски изпълнения въртяха 4 часа.
аз нямам нищо против тези който са от провинцията, но ми е малко смешно, майката влиза вътре и пита: Тук ли можем да се запишем? и след положителния отговор следва: Добре отивам да викна сина ми...
@hypnossa- не можеш да се чуеш отстрани. Софийският диалект е също една картинка.
А за моят персонален...все пак съм от СредЪтЪ на СтрЪнЪтЪ и трябва да сме здраво стъпили на земята + няколко години София= welcome to the къръшък label.
vaaaaaaaaa написа:аз нямам нищо против тези който са от провинцията, но ми е малко смешно, майката влиза вътре и пита: Тук ли можем да се запишем? и след положителния отговор следва: Добре отивам да викна сина ми...
ами аз си мисля, че трябва да махнат изпитите, просто целия този стрес не си струва.варианта с матурите ми се струва много по-удачен.системата трябва да се промени относно това според мен.а за баловете-на френска филология за жени се е качил с почти една единица, така че съм горда от специалността си:)не че ниския бал от миналата година ме е спирал изобщо:)