Минималните балове тази година - Трагедия!!!
Модератор: Boromir
-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Минималните балове тази година - Трагедия!!!
Сега преди малко се прибрах и видях, че в сайта на СУ са публикувани минималните балове за ПЪРВО класиране!!! Честно казано останах потресена от АДСКИ ниските балове тази година, които, ако си направим съпоставка с ТРЕТО класиране миналата година, се оказват МНОГО по-ниски. Знам, че модераторите може и да изтрият тази тема, но сметнах, че е нужно да споделя огорчението си от това, което видях, ето линк ако някой иска да си раздруса нервната система :
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... 7-08-1.pdf
*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено с цел ясна конкретизация.
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... 7-08-1.pdf
*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено с цел ясна конкретизация.
Последно промяна от lo_flo на 09 Авг 2007, 09:15, променено общо 1 път.
Който не пие на екс, да не види секс!!!
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
Искаш да ми кажеш, че сме затъпели и изпростяли и че не важим? Ние и без това си го знаем, мъжки.

пък и т'фа, че някой има 6.75 на някой изпит и че почти 1 хилядна от точката не му е достигнала, за да бъде почетен лидер на МЕНСА въобще не означава, че човекът не струва.
hAnyway, баловете наистина са ниски. Но гледам положителното- ако бяха високи правото щеше да ми е през крив макарон^^
пък и т'фа, че някой има 6.75 на някой изпит и че почти 1 хилядна от точката не му е достигнала, за да бъде почетен лидер на МЕНСА въобще не означава, че човекът не струва.
hAnyway, баловете наистина са ниски. Но гледам положителното- ако бяха високи правото щеше да ми е през крив макарон^^
-
lo_flo
- Драскач
Ооооооо аз не искам да кажа, че човекът не струва, моля те не си прави грешни изводи. Просто съм учудена от фактите и съм наистина огорчена, тъжно ми стана, като видях това дали, че са ни одрязали много, дали, че ние сме си виновни не знам , но честно казано ми стана кофтиradja написа:Искаш да ми кажеш, че сме затъпели и изпростяли и че не важим? Ние и без това си го знаем, мъжки.
-
lo_flo
- Драскач
Ако трябва д съм честна, поне аз таска мисля, не всички изпити бяха трудни. По история например на беше. Дадоха наистина най-лесната тема. Това е мое виждане разбира се, не ме оплювайтеAbele* написа:изпитите ли са били трудни в СУ тази година или наплива от отлични оценки в УНСС е оправдан (т.е. всички 6-ци там са действителни, а не изкарани с преписване и шмекеруване) и мозъците са отишли там???
- radja
- Гутенберг
ми...трябва да си признаем, че тези изпити не са най-добрия вариант за сортиране на качествени кадри
т.е. има супер много хора, които са си зубрили темите без грам да отбират за к'фо става дума вътре и са изкарали супер високи оценки и бум вътре са. обаче нямат другите качества, които са не по-малко необходими. има и такива, които са влезли на магия и въобще не знаят какво правят там и тн и тн неща, които сме дъвкали неведнъж.
За мен страшното е не, че не са влезли само шесторкаджии, а че има много хора, които са за "фюлюльогиятъ" и не знаят как да напишат правилно думата...
т.е. има супер много хора, които са си зубрили темите без грам да отбират за к'фо става дума вътре и са изкарали супер високи оценки и бум вътре са. обаче нямат другите качества, които са не по-малко необходими. има и такива, които са влезли на магия и въобще не знаят какво правят там и тн и тн неща, които сме дъвкали неведнъж.
За мен страшното е не, че не са влезли само шесторкаджии, а че има много хора, които са за "фюлюльогиятъ" и не знаят как да напишат правилно думата...
-
AzoN
- От дъжд на вятър
Увеличени са местата и затова, да не говорим, че във всяка специалност са приети с по няколко души повече. Въпреки това се изненадах като видях колко ниски са баловете, дори за журналистика, всъщност най-високи са май в Европеистика, Публична администрация, Международни отношения, Право...
Но е факт, че правото засега държи минималния бал като през миналите години.. какво ще кажем за 2001г., когато за мъже е бил 21..
Тази статистика ме навежда на мисълта, че скоро наистина няма да има кандидатстудентски изпити за добро или за лошо...
Но е факт, че правото засега държи минималния бал като през миналите години.. какво ще кажем за 2001г., когато за мъже е бил 21..
Тази статистика ме навежда на мисълта, че скоро наистина няма да има кандидатстудентски изпити за добро или за лошо...
-
lo_flo
- Драскач
Вярно е, че са увеличени местата, но какво от това? Жалко наистина, както казва Раджа, че има хора, които изобщо не са за там. Единствената специалност, която си е запазила бала от миналата година е ПА. Всички други са или с равен бал на трето миналата година или много по-нисък. Правете си сметка колко още ще падне след третото класиране. Честно казано е огорчаващо
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Знам,че никой не може да ми даде конкретен отговор,но все пак нещо като мнение.Смятате ли,че баловете при второ и трето класиране ще паднат 20-30 стотни да кажем.Особено за специалности като МО,Европеистика и т.н.От една страна си мисля,че много хора ще се изтеглят към УНСС,обаче се чудя чак 30 стотни - доста си е,защото на някои хора не им достига само по 1 стотна.Знам ли
.От миналата година например балът за МО-момчета е паднал само с 0,01 до трето класиране.Как смятате вие?За тези специалности до колко би паднал балът?(или изобщо не би)
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
-
AzoN
- От дъжд на вятър
Дам, има много хора, които не са за СУ, а са влезли на магия или и те без да знаят как.. като че ли днес, когато се записвах, се убедих още повече в това. Това вече наистина е огорчаващо...lo_flo написа:Вярно е, че са увеличени местата, но какво от това? Жалко наистина, както казва Раджа, че има хора, които изобщо не са за там. Единствената специалност, която си е запазила бала от миналата година е ПА. Всички други са или с равен бал на трето миналата година или много по-нисък. Правете си сметка колко още ще падне след третото класиране. Честно казано е огорчаващо
- radja
- Гутенберг
Не знам за вас, но аз никога не съм вярвал, че на едно място ще се съберат все хора, които ще се харесват и все хора, които ще са качествени. От 410 човека факултет все ще има един нелицеприятен за мен и поне 50 няма да ме дишат.
Все едно, не ми трябват повече от 10-15-20 човека, всъщност дори 5 ми стигат. Важното е да сме "наши"(= Пък по-нататък ще се види кой закъде е. Случайности няма, особено пък в този бранш(=
Все едно, не ми трябват повече от 10-15-20 човека, всъщност дори 5 ми стигат. Важното е да сме "наши"(= Пък по-нататък ще се види кой закъде е. Случайности няма, особено пък в този бранш(=