Teatyr
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Anislav
- В началото бе словото
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Astra миси за инфото
ще се радвам и някой друг да спомене за някоя интересна постановка
аз сам ходил малко пъти на театър..защото тук няма голямо разнообразие, а може и в мен да е причината..знам ли..
обаче гледах една постановка на един софийски театър, гостуващ във Велико Търново, и много ми хареса
Сако от Велур се казва.. ако има такива като мен ще има разкажа, че е направен по времето на Комунизма и деликатно показва някои от дефектите му
много е добра..заслужава си 
аз сам ходил малко пъти на театър..защото тук няма голямо разнообразие, а може и в мен да е причината..знам ли..
обаче гледах една постановка на един софийски театър, гостуващ във Велико Търново, и много ми хареса
Последно промяна от Anislav на 23 Сеп 2004, 13:43, променено общо 2 пъти.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Охранители е супер готино!!! Препоръчвам го на всеки!
Аз скоро си купих една VIP карта за Малък Градски..., ама пък още не съм я проверила дали е читава:)))
тя дава намаления за целия сезон на всички постановки, с изключение на Премиерите. Намалението е от порядъка на 1-2 лв
)) а постановките там са супер!
Другото място, където обожавам да ходя, е в Народния театър:) любимата ми пиеса там е Сън в лятна нощ....смехория на квадрат:))) само че вече май не го дават или поне аз не съм чула.
Абе изобщо съм голям фен на театъра и ще се радвам някой път да се сберем разни такива любители на родното изкуство и да видим нещо готино:))
Аз скоро си купих една VIP карта за Малък Градски..., ама пък още не съм я проверила дали е читава:)))
тя дава намаления за целия сезон на всички постановки, с изключение на Премиерите. Намалението е от порядъка на 1-2 лв
Другото място, където обожавам да ходя, е в Народния театър:) любимата ми пиеса там е Сън в лятна нощ....смехория на квадрат:))) само че вече май не го дават или поне аз не съм чула.
Абе изобщо съм голям фен на театъра и ще се радвам някой път да се сберем разни такива любители на родното изкуство и да видим нещо готино:))
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
-
kuponka
Iskam i az :p
Ei hora ako hodite na tqtur obajdaite se ama ne tuk ami na kreten4eto@yahoo.com - obshto vzeto go proveriavam vseki den i mnogo shte se radvam ako nameria s koi da spodelia teatura kato prejivqvane
)
Хора, някой ходи ли на постановките в Театъра на армията ??От 2 седмици само умувам на какво да отида и къде се намира този театър. А колко струват билетите?????
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Ами виж тук какво дават - календар е и си търсиш по дата!
http://calendar.dir.bg/index.php?cid=10&sid=41
Иначе се намира на 5 минути от Ректората - тръгваш по Руски (бул. Цар Освободител) след НС и стигаш до кръстовището с Раковски - пресичаш, вървиш 20 метра посока Славейков и си пред Армията...
http://calendar.dir.bg/index.php?cid=10&sid=41
Иначе се намира на 5 минути от Ректората - тръгваш по Руски (бул. Цар Освободител) след НС и стигаш до кръстовището с Раковски - пресичаш, вървиш 20 метра посока Славейков и си пред Армията...
-
kuponka
Pokana za postanovka
horica zdraveite, za sujalenie chak dneska reshih che shte hodia na edna postanovka sled dva dni i tova vi ostavq na vas nogo malko vreme za reakciq, no ako sluchino vi se idva v chetvartak (18ti) ot 19 chasa v tqtur Sofiq koito se namira v parka zaimov shte gledate edna ot nai-smeshnite postnovki v jivota si a imenno Koniat na Aleksandur Makedonski. Az lichno sam go gledala 4 puti i povqrvaite mi zaslujava si
Koito mu se idva da mi pusne sms ili da zvanne na 0886302877 ili 732725 Mila. Dobre doshli ste 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
aaaa Вечеря за тъпаци го гледах вчера...Леле наистина щях да умра от смях:)Жестоко!!АКтьорите са невероятни, самата пиеса е поставена много добре и...Абе жестоко е:) Има го на филм между другото,френски. казва се Le diner des cons.Едно време ни го пускаха в някакъв час, но ми се стори невероятно тъп и не го догледах, за това и отидох на представлението неособено въодушевена, но излязох от него МНОГО въодушевена:) хихикElly написа:Eто някои от тези, които аз съм гледала и ми харесаха - Вечеря за тъпаци