Молбата - декларация за общежитие
Модератор: Boromir
И аз забравих да декларирам,че нямам жилище в Сф (просто трябваше да оградя, голяма шматка съм:evil: )mariah написа:А големят въпрос е кой ще ни каже със сигурност какво да правим
Прочетох това, тук пише,че молбите,които не декларират нищо не се приемат: http://uni-campus.net/forum/viewtopic.p ... efcdcd9e3a
и реших да се обадя на един от телефоните за контакти със СБО - 02/862 29 16 и 02/963 42 38 ! Жената беше доста любезна, каза ми ,че те получават документите чак през септември и ако има проблем в тях, ще се обаждат на подалите молбата,за да се уточнят!Каза също,че никой от отдел Студенти във факултета вероятно няма да прояви желание да ми коригира данните и се оказа права - звънях и там, лелката явно беше доста ненаясно и буквално ми каза: Да сте гледали, никой няма да ви търси в купищата документи
Ако някой друг е наясно точно какво може да се направи, нека каже
Искрено се надявам да е вярно това, което са ти казали, че ще се обаждат, за да уточняват, а няма да изхвърлят директно молбите, които не са перфектно попълнени
Все пак се чудя дали още в петък да не се бръкна пак 20 лв от бюджета, да отскоча до София и да видя лично

Дали пък въпросните лелки ще ми откажат ако ги помоля лично и очи в очи
А ще бъде ли много нагло да пиша имейл направо на г-н Горанов, какво мислите ?
Все пак се чудя дали още в петък да не се бръкна пак 20 лв от бюджета, да отскоча до София и да видя лично
Дали пък въпросните лелки ще ми откажат ако ги помоля лично и очи в очи
А ще бъде ли много нагло да пиша имейл направо на г-н Горанов, какво мислите ?
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
- DevilFighter
- В началото бе словото
- Music_Addict
- В началото бе словото
И аз така направих. Въобще не се сещам къде може да е имало място за 4-та снимка...mariah написа:Защо 4 ? Аз използвах 3 - за студ. книжка, за молбата и за личната карта
Кое съм пропуснала ?
А иначе днес звънях в отдел "Студенти" и жената ми каза, че ако искам да си коригирам декларацията, в петък сутринта да отида там, където съм я подала (т.е. канцеларията на Философския факултет) и там да си я поискам. Ама като видях днеска какви са любезни, отзивчиви и пр., не знам доколко ще искат да ми я дадат да си я поправя... Всъщност знам - няма да искат. Но ако се наложи, ще ходя и ще ги убеждавам там, какво да се прави...
А вие пишете, ако се свържете с Горанов.
Да, сега като се замисля то в правилника пише, че ни трябват 3 снимки, другите са ги измислили.
И аз ще ходя в петък, и ако трябва ще се направя на диво селянче
А мисля, че успях да изпратя имейл по въпроса но г-н Горанов, утре дано има отговор
Хайде лека нощ, колеги
И аз ще ходя в петък, и ако трябва ще се направя на диво селянче
А мисля, че успях да изпратя имейл по въпроса но г-н Горанов, утре дано има отговор
Хайде лека нощ, колеги
La vita e un continuo prdersi e ritrovarsi e questo non puo che dipendere da noi...
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
днес и аз звънях там-казаха ми че до 3то класиране може да се коригира молбата, може и да не е лично, така че се надявам утре да ми я оправят и всичко да е наред.иначе питах разни хора от 2ри курс, те ми казаха че това били формалности и изобщо не си спомняха дали са ги попълвали.а на формуляра за общежитията не се слагало снимка, и в справочника ми пишеше 3 снимки, тъй че който ви е искал явно се е объркал нещо, и в форума за общежитията не пише нищо.дано всичко да е в час, а тези на които им даваме молбите имат да попълват поле приел декларацията, може и да оправят някои липси...дано:)оставила съм им адрес, телефон, имейл..::)
Аз също имах нужда от 4-та снимка, но моя приятелка - не. За информация тя се записа във Философския факултет, а аз във ФМИ. На мен ми дадохда някакъв формуляр, на който си залепих снимката и вписвах лични данни, какъв вид обучение, дали бакалавър или магистър и кой курс. Моята приятелка за такова чудо въобще не беше чувала, а какво да си говорим да е попълвала и лепила снимка
.
god grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: